tiistai 22. maaliskuuta 2011

Lumi -ala jo sulaa!Kävin juuri pihalla siirtelemässä lumikasoja. Jokakeväinen 'harrastukseni'. Ikäänkuin se kevät sieltä jolkottelisi vähän nopeammin. Saattaa jolkottaakin. Sääennustuksen mukaan viikonlopuksi tulossa taas kylmempää. Harmillista.

Odotan NIIN, että lumi alkaisi sulaa. Haluaisin jo päästä miettimään konkreettisesti pihan tekemistä. Odottavan aika on pitkä.

Olen joutunut tyytymään vain tyyliini sopivien blogien, nettisivujen ynnä muiden etsimistä. Pari puutarhalehteä olen ostanut ja käynyt puutarhaliikkeissä. Minulle niissä on aika rajallisesti tarjottavaa.

Olen päättänyt, että tämä ja mökin piha ovat uudet harrastukseni. Harrastuksen eteenhän pitää tehdä työtä, eikö?

7 kommenttia:

 1. Luonnon kassa riittää puuhamista eikä siihen kyllästy koskaan. En ole koskaan kuullut, että josku uupuisi puutarhatöistä. Se on niin rentouttavaa työtä, myös tavella. Lunta riittää.

  VastaaPoista
 2. Linssi: Oikeassa olet, tavallaan myös tuo kevään tuloa aikaistava lumityö on rentouttavaa. En uskokaan, että puutarhatöihin uupuisin vaikken tätä uutta kivipuutarhaani juurikaan ole vielä tehnyt.

  Kiva, kun vierailit!

  VastaaPoista
 3. Heippa Vilma :) kyllä se lumien siirtely auttaa. Siitä saa hyvän mielen, kun näkee vähän maata, sitä ihanaa multaa, johon sormet voi tunkee heti kun se on mahdollista.

  Kiitos kun kävit vierailulla vielä niin lumisessa puutarhassani.

  VastaaPoista
 4. Marjaterttu: kyllä se auttaakin, jos ei muuta niin omaan mieleen.

  Tulehan toistekin.

  VastaaPoista
 5. Noh, meidän pihalla on luontaisasti kalliota. Just viime syksynä kalvoin ne esille turreikon alta. Homma jatkuu tänä kesänä.
  Kiviä ja soraa on muutenkin käytetty paljon hyödyksi. Meillä on alueita, joita voisi luonnehtia savois-japanilaisiksi ;)
  Kivoja puutarhailuhetkiä!

  VastaaPoista
 6. Anteeksi, kirjoitusvirhe: savolais-japanilainen.

  VastaaPoista
 7. Nettimartta: Kalliot ovatkin ihani. Valitettavasti meidän pihaan ei sellaista luontaisesti tullut. Sitä ei sentään pystytty tuomaan kaivinkoneella, kuten kivet!

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista! Tulehan toistekin!