tiistai 12. huhtikuuta 2011

Ruukku


Ostin kuvassa olevan ruukun jokin aika sitten Terrasta. Suunnitelmissa on laittaa se pihaan kumolleen ja sieltä 'valumaan' puro. No, puro on tehty erivärisestä sorasta kuin muu piha. En ole varma, miten tämä siihen tarkoitukseen sopii. Se selviää sitten, kun kokeilen. En tiedä edes, minne tämän puron rakennan.

Rakennusvaiheessa meidän talon rakentaja toi pihaan tosi kauniin näköistä harmaata sepeliä. Sitä levitettiin talon ympäri seinän vierelle. Sanoin rakentajallemme, että 'Minua himottaa tuo sepeli!'. Hän sanoi, että ota niin paljon kuin haluat. Keräsinkin sitä yhteen kasaan talon viereen. Mies ei yhtään ihmetellyt minun sepelihimoani! Oli jo tottunut erikoislaatuisiin mielihaluihini. Tämä mies toi kaivinkoneella isoja ja vähän pienempiä kiviä pihaani. Hän oli hengenheimolaiseni. Kuulin, kun hän sanoi eräälle toiselle 'Tästä pihasta tulee vielä hieno'. Sitä samaa toivon minä

Löysin ihanan linkin http://www.puutarhaunelma.fi/index.php?section=1.. Siellä on tietoa moneen makuun. Löysin kuvia myös japanilaisista puutarhoista! Yes!!

2 kommenttia:

  1. Hyvä linkki, siellä oli maapörssi! Kivet on ihania, meillä taas joka kiven alla muurahaispesä, silti kiikutan niitä nokkakärryn kaa vähän joka paikkaan.

    VastaaPoista
  2. Marjaterttu: Eikö olekin kiva linkki! Kivet OVAT niin ihania! Juuri äsken kävi viereisellä soratiellä traktori lanaamassa tietä. Esiin tuli ihania kiviä. Kehtaisinko mennä hakemaan niitä? No, olenhan ennenkin kehdannut.

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista! Tulehan toistekin!