maanantai 26. syyskuuta 2011

Elämää netissä ja pihalla


Tuolla blogissa alhaalla oikealla kerron olevani myös Facebookissa. Olen sieltä yrittänyt teitäkin, lukijani löytää, mutta laihoin tuloksin. Jos olette Facebookin käyttäjiä, voitaisiin tavata sielläkin ihan mieluusti!

Tämä Facebook- ja blogimaailma on minulle hyvin tuttua jo vuosien takaa. Olen kummassakin ollut mukana toisessa roolissa monia vuosia. Haluan pitää nämä piha-jutut erillään niistä, joten tässä roolissa on ollut vähän hiljaisempaa.

Nettielämä, jos sitä sellaiseksi voi sanoa,  puolustaa paikkaansa sekin. Työskentelen kotona, joten kontaktit muihin ihmisiin jäävät työpäivinä pitkälle netin varaan. Toki ystäviä ja tuttavia tapaan ihan nenäkkäin. Surullista olisi, jos koko elämä olisi internetissä.

Monia puutarhajuttuja on sieltä tullut haettua. Aluksi hain sieltä ihan hulluna kaikkea japanailaiseen puutarhaan liittyvää. Ja kyllä sieltä löytyykin kaikenlaista.

Siispä: tavataan Naamakirjassa http://www.facebook.com/profile.php?id=100001916998574#!/profile.php?id=100001916998574

Sitten elämää pihalla: Viikonvaihteessa sain tehtyä isojen pihakivien takana olevaa aluetta. Alue jää vähän pimentoon, joten panostin siihen tämän verran: sain naapurin pihalta kiviä, jota laitoin isojen kivien taakse suodatinkankaan ja soran päälle. Aluella on muutamia istutuksia. Mullan peitin katteella, joka loppui auttamattomasti kesken. Mutta saipa vähän makua siitä, miltä tämä alue voisi olla. Tuon lisää katetta vasta keväällä.

6 kommenttia:

 1. Näyttää hyvältä ja tuo lintu yläkulmassa on ihana, juuri mieleeni:)

  En ole FB:ssa, vaikka sitä olenkin monesti miettinyt. Olen lähinnä halunnut pitää yksityis- ja työelämän erillään ja viime viikkojen tapahtumia työpaikalla ajatelleen, niin onkin ollut parempi. Mutta täytyy miettiä tulevaisuudessa, olisi kiva olla sitäkin kautta yhteydessä blogikavereihin.

  VastaaPoista
 2. Sussi: Kiitos. Minäkin tykkään risulinnusta. Täytynee talveksi nostaa se pois pihalta.

  Facebookissa on hyvät ja huonot puolensa. Tähän mennessä kuitenkin plussan puolella ollaan.

  VastaaPoista
 3. Hei ja kiitos käynnistä! :) pikaisesti vaan vastaan, en ehtiny lukea kunnolla, kuvat vaan vilkaisin.. joten kommentoinnit kirjoituksistasi jätän toiseen kertaan. ;)
  Kiva löytää uusia puutarhablogejakin välillä. Tahtoo nykyään pyöriä aina ne samat tuolla lukulistalla. Kivan näköistä urakkaa sulla täällä, täytyypä tulla toistekin.

  VastaaPoista
 4. Siellä Risulintu kurkistaa oisko muita näkyvissä, täällähän minä!
  Aloin jo kuvittelemaan, kun muutamat hennot lumihiutaleet laskeutuvat linnun ylle...
  Paljon kaunista olet saanut aikaan ja nuo mahtavat kivet ovat upeita!
  Minä en ole Facebookissa, olen lukenut, että täällä useat ovat siellä.

  Hyvää illanjatkoa sinulle kauniin ajatuksin.

  VastaaPoista
 5. Sirkka: Tavallaan haikeaa, että lumihiutaleet tulevat ehkä piankin pihalleni. Vaikka tykkään kovasti myös talvesta. Risulinnun saatan siirtää varastoon.

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista! Tulehan toistekin!