perjantai 16. syyskuuta 2011

Kiitos teille!Tämän postauksen omistan teille, jotka ovat lukeneet ja kommentoineet pihaani.

Tämä pihan rakennusprojekti on edennyt tosi hitaasta yhtäaikaa olleen mökin rakennusprojektin vuoksi. Olisi ollut niin mukava postata hyvin edistyneistä töistä ja laittaa kuvia joka puolelta. Aika vähän on ollut kerrottavaa ja kuvattavaa. Onneksi tilanne näin syksyn tullen hieman helpotti, kun saatiin jo jotain aikaiseksi. Ja mitä tärkeintä: tiedetään, miten pihan kanssa edetään. Joku teistä sanoikin, että kun saa yhden osan selväksi, muutkin pulmat ratkeavat sen myötä. Näin juuri oli!

Edellisessä asunnossa, rivitalon päädyssä oli myös piha. Tosin kovin suurta kukkaloistoa ei sielläkään ollut. Siellä jo haikailin tätä japanilaistyyliä, joka on nyt rakenteilla.

Kivaa, kun olen saanut teiltä neuvoja ja kommentteja. Mukavaa jakaa tätä teidän kanssanne! Toivottavasti jaksatte kulkea mukana jatkossakin! Olen käynyt kurkkimassa myös teidän pihoissanne blogienne kautta. Sitäkin kautta olen saanut vihjeitä omaan pihaani.

Haluan ojentaa teille em. syistä kukan, auringonkukan. Olkaapa hyvät!

6 kommenttia:

 1. Kiitos sinulle! On tosi mukavaa ja kiintoisaa seurata pihaprojektisi etenemistä.

  Olen itse huomannut, että projektit vievät aina enemmän aikaa,kun toivoisi, mutta toisaalta, joskus matka on tärkeämpi kuin määränpää.

  VastaaPoista
 2. Eikös se vanha viisaus totea, että hitaasti hyvää tulee. Ilolla seuraan pihasi valmistumista ja napsin idean sieltä toisen täältä.

  Oma pihani menee melkein kokonaan uusiksi. Näin käy, kun ei ole suunnitelmaa ja maatakin ollaan raivattu käyttöön pala kerrallaan. Mutta eipähän lopu pihatyöt :D

  Hyvältä sun pihassa näyttää.

  VastaaPoista
 3. Kiitos sinulle itsellesi kauniista kukkasesta. Se piristääkin syysharmaudessa, ihan niinkuin minun vaaaaaltavan iiiiiso keltainen dahliani.;D
  Mukavaa on seurata pähkäilyjäsi ja kyllä jokainen tekee oman vointinsa ja jaksamisensa raijoissa näitä hommia.Välillä enemmän ja välillä vähemmän ja silti ei tule koskaan valmista puutarhaa.
  Mukavaa viikonloppua sinulle Vilma.

  VastaaPoista
 4. Sussi: Oikeassa olet: matkakin on mielenkiintoinen. Vaikka malttamattomana odotankin lopputulosta.

  VastaaPoista
 5. Nettimartta: No, hyvä jos olet peräti jonkun idean saanut pihaltani! Niinhän se menee, että napsinne ideoita toinen toisiltamme. Sehän on bloggauksen yksi tarkoituskin.

  VastaaPoista
 6. Tuija: Hyvä, jos jaksat pähkäilyä seurata! Sitä on riittänyt eikä loppua näy.

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista! Tulehan toistekin!