maanantai 12. syyskuuta 2011

Muurin alkuaKokeiltiin tehdä muurin alkua antiikkikivistä. Näitä ei ollut tarpeeksi ja haettiin lisää. Ne ovat vielä pinossa kuvan ulkopuolella.  Ajateltiin tehdä tämän tapainen kaareva muuri kohtaan, josta tullaan pihallemme tieltä talon päädystä. Muurin edessä kulkee polku. Siinä on tällä hetkellä litteitä kiviä. Tuleeko siihen puupolku, saapa nähdä. Riippuu vähän miehestä.

Muurin rajaamalle alueelle talon seinän ja kuistin kulmaukseen tullee yksi terassi. Sen muoto ja tarkempi paikka ovat vielä avoinna. Istutettiin muurin reunaan yksi tuija. On mukavamman näköinen, kuin ihan pelkkä sorakenttä.

6 kommenttia:

 1. Vilma, ne koristekaalit eivät kestä pakkasta, mutta kylläkin vähän kylmää, eli osta ihmeessä, vaihda sen jälkeen kanerviin, ne on aika kivoja.

  Ihana muuri tulee aivan varmasti, siihen sopii hyvin vihreät havut tai kauniit kivet.

  Mukavaa, toivottavasti ei ihan kamalan sateista viikkoa, toivottelen sinulle.

  VastaaPoista
 2. Minäkin pidän muurista ja hyvä kun valitsitte nuo kauniit antiikki kivet siihen jotka sopivat hyvin muureihin.
  Kaunista tulee ja saatte sitten ihastella kättenne jälkeä, se on taatusti sen arvoista, kyllä on kova homma sen tiedän, mutta pikku hiljaa ja kun kunnolla tekee niin aivan varmasti loppu tulos on kiitettävä!

  VastaaPoista
 3. Minäkin pidän muurista. Antiikkikivi on kaunis valinta.

  VastaaPoista
 4. Sirkka: Kova homma on koko pihassa, kun tyhjästä aloittaa. Suurin tuska oli siinä, kun ei tiennyt mistä aloittaisi ja miten. Nyt tilanne on selkiytynyt eikä tarvitse muuta kuin tehdä työtä kovasti.

  VastaaPoista
 5. Sussi:kiva, jos sinäkin pidät. Ovathan ne aika kalliita, mutta kestävät varmasti hyvin aikaa ja säätä.

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista! Tulehan toistekin!