torstai 29. syyskuuta 2011

Syksyssä ollaan - ei haittaa


Mies kokosi talon päädyssä olevan pihaan sisääntulon alkuun tämän muurin antiikkikivistä. Sitä ei ole muurattu ollenkaan. Katsotaan, miten kestää. Ellei kestä, sitten keksitään joku ratkaisu. Tällaisenaanhan se voi latoa vaikka joka kesä erilailla! Siis mies latoo!

Tykkään tästä. Se tuo kivan lisän pihaan. Jatkossa se saa seurakseen vielä jotain. Nämä 'seuralaiset' ovat vielä lopullisesti päättämättä. Muurin porrastuksiin voisi laittaa vaikka ruukkuja. Katsotaan nyt.

Voisi kai sanoa, että se on syksy nyt! Tosin perjantaiksi on luvassa hyvin lämmintä tilapäisesti. Minua ei syksyn tulo haittaa. Tykkään kaikista vuodenajoista ja nyt on syksyn vuoro. Jonkinlaista haikeutta tunnustan minäkin kokevani, kun mökiltä tuo tavaroita pois tai pihasta ottaa pihapöydästä päivävarjon varastoon. Mökillä tullaan varmasti vielä viettämään aikaa, mutta ei enää niin paljoa. Viime vuonnakin yövyttiin siellä vielä marraskuussa.

Pakkasten alettua laitan taas lintulaudan pihaan. Viime talvena sellainen oli. Elämäni ensimmäinen. Tykkäsin kovasti seurata pienten siiveikkäiden ystäviemme touhuja.

Nautitaan siis tästäkin vuoden ajasta!

6 kommenttia:

 1. Näyttää hyvältä ja tyylikkäältä!

  Nopeasti syksy etenee, ensi viikolla ollaan jo lokakuussa. Minustakin syksy on kaunista aikaa, lähinnä talvea odottelen huolestuneena. Parin viime talven ajan lunta satoi täällä valtavasti ja puutarha kärsi pahasti, kun lunta jouduttiin pudottamaan katoilta.

  VastaaPoista
 2. Sussi: Tosiaan sitä lunta tuli viime talvena aika lailla. Tykkään kyllä lumestakin. Oikein kovasti. Ja pakkasesta. Tuhoutunut puutarha on tietysti ikävä juttu.

  VastaaPoista
 3. Siis tykkään ja enemmän tykkään aivan sitä mitä itsekin laittaisin, jos tilaa ois enemmän mitä on. Miehesi on taitava ja jos ne ei kestä koossa niin sitten vaan sementtiä tai millä ne nyt saisikin pysymään, mutta toivotaan!
  Ihana muuri! Tunnelmallinen, jännä ja just niinkuin kerroit niin ruukut sopisivat päälle., mutta on näinkin kaunis kokonaisuus! Upeaa!

  VastaaPoista
 4. Sirkka:Muuri muutti pihaa aika tavalla, kunhan saadaan ne 'lisäkkeet' siihen vielä niin aina vaan paranee.

  VastaaPoista
 5. Jee, täältähän löytyy ihana kivihullu :) Upean näköistä on pihallasi, täytyy kuolata koko sivusto läpi. Muuri oli tosi upea, itsekin tuollaisesta juuri haaveilen...

  VastaaPoista
 6. Hortensia: Kivihullu tosiaankin! Aika keskeneräistä on meillä vielä, ollaan aika vähän aikaa asuttu tässä. Mutta vähitellen.

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista! Tulehan toistekin!