torstai 1. syyskuuta 2011

Tunnustus


Tämä posliinilaatta on parhaillaan ulko-ovessani. Ostin sen matkaltamme Ecuadoriin ja on paikallisen keraamikon töitä (Eduardo jotain...).

Sain tunnustuksen Puhu mun ruohoille -blogissa. Tunnustukseen sisältyy muutama kysymys, joihin toivottiin vastauksia. Kysymykset tässä ja vastaukset myös:

1. Lempivärisi?
Kun katsoo uutta kotiani sieltä taitaa näkyä, mitkä värit miellyttävät: sininen, ruskea ja valkoinen. Niiden yhdistelmä vaan niin miellyttää silmää. Eikä niihin kyllästy. Ikinä. Välillä voi tilapäisesti piristää yleisilmettä jollain muulla värillä, keväällä vaikka limen vihreällä.
2. Lempiruokasi?
Voi että! Kun en osaa nimetä yhtä ainoata. Tykkään niin monenlaisesta. Liha, kana, kala, kasvikset - kaikki käyvät. Tykkään myös kokata ja istua yhdessä ystävien kanssa pöydän ääreen viinilasin kera kauniisti katetun pöydän ääreen. (tätä kirjoitettaessa spagetit kiehuivat iloisesta keittiössä- taisi mennä keittäminen vähän pitkäksi!)
3. Mihin haluaisit matkustaa?
Jonkun  verran olen onnekseni saanut matkusteltuakin. Ollaan yritetty miehen kanssa mennä aina eri puolille tätä maapalloamme, jotta tutustuisi mahdollisemman monipuolisestai pallomme maihin ja ihmisiin. Haaveissa on vielä vaikka mitä: Islanti, Nepal, Barcelona, Firenze...

En osaa jakaa tätä tunnustusta nyt varsinaisesti kenellekään erityisesti vaan jaan sen kaikkien teidän kanssa. Olen melko vähän aikaa 'puutarhaillut' harrastusmielessä, joten tuttavapiirini sillä saralla ei ole vielä kovin suuri. On mielenkiintoista em. syistä johtuen tutustua teidän pihoihinne ja saada teiltä neuvoja ja vinkkejä. Anteeki, Puhu mun ruohoille, kun kesti tämä vastaaminen. Minä olin lomalla tässä äskettäin ja sen jälkeen on ollut paljon tekemistä.

Syyskuu -sehän alkoi juuri. Värikästä syksyä! Nautitaan myös siitä eikä vain kesästä.

2 kommenttia:

  1. tunnustuksia on aina mielenkiintoista lukea.

    kaunis laatta!

    VastaaPoista
  2. Sussi: kiitos. Otin laatan juuri pois ovesta ja laitoin eräänlaisen kranssin. Sopii paremmin syksyyn. Laatta on vähän kesäinen.

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista! Tulehan toistekin!