tiistai 11. lokakuuta 2011

Muurahainen


Tämän muurahaisen kavereineen saimme tupaantuliaislahjaksi. Tilapäisesti ne ovat sijoitettuna aidan viereen. Lopullisen paikkansa löytävät joskus aikanaan. Muurahaiset siirretään varmasti talveksi jonnekin tästä. Sisätiloja ne eivät tarvitse, niissähän ei ole mitään mikä pilalle menisi.

Jouduin alistumaan yhteen kauhistuttavaan asiaan: ostimme lehtipuhaltimen/-imurin! Kääk!! Olen ikäni pitänyt niitä typerimpänä keksintönä, mitä maapallo päällään kantaa. Nyt tuo helvetinkone on sitten myös minulla käytössä! Ei auta. En saa kuivia lehtiä kuin sillä ja luudalla pois soran päältä. Yritän käyttää sitä keskellä arkipäivää, etteivät naapurit häiriintyisi. Minähän työskentelen kotona, joten tämä järjestyy. Säästän naapureiden korvia viikonlopun häiriköinniltä.

4 kommenttia:

 1. Onhan se lehtipuhallin aikoimoinen kone. Mutta onneksi voit käyttää sitä päivällä. Ymmärrän hyvin, että isoissa kivi ja hiekka-alueissa tarvitset puhallinta avuksi pudonneiden lehtien kanssa.

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Sussi:Olen ehdottomasti haravoinnin kannalla, mutta tässä ei onnistu. Lehdet menevät suorastaan piiloon kivien koloon. Siinä ei haravalla mitään tehdä.

  VastaaPoista
 3. Santra: Joo, sellainen meille sopiva!

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista! Tulehan toistekin!