maanantai 17. lokakuuta 2011

Tuoli


Etuoven kuistille laitoin tämän tylsänpuoleisen tuolin, kun en ole vieläkään löytänyt sitä mitä haikailen: rautatuolia. Olen etsinyt rautaista tuolia ja ehkä pientä pöytääkin niitä kuitenkaan löytämättä. Tähän etupihan kuistille se sopisi, voisin laittaa sen päälle kukkia ja talvella lyhdyn. Varsinaiseen pihaani talon taakse se sopisi taas siellä olevaan japanilaisteemaan.

En ole löytänyt tuoleja. Minulla on se ongelma, etten tykkää rönsyilevästä tyylistä. Joitakin sellaisia on ollut tarjolla. Miksi ihmisellä pitää olla niin hankala maku! Lähistöllä asuvalla Suomen europarlamentaarikolla olisi pihassaan juuri sopivat! Niin, että varkaisiin vaan! Niitä aina katselen koiran kanssa ohi kulkiessamme. Pian tämä euroedustaja huomaa niiden kadonneen...

Etupihan tuolista on vielä yksi konkreettinen hyöty: näinä sateisina päivinä koiran kanssa ulkoilusta palatessamme joudun pyyhkimään sen tassut. Pienen pyyhkeen piilotan sopivasti ruukun taakse.

6 kommenttia:

 1. Eihän tuo tuoli nyt niin tylsä ole, ihan oookooo..Mut hei hyvä tiettää, että haeskelet rautaista tuolia ja ehkä pientä pöytää, jos tulee vastaan niin voin vinkata.Wanillan Riitalla mielestäni on ollut ihan yksinkertaisia ja kivoja, kyllä niitä on. Pidän asian mielessä.

  VastaaPoista
 2. Minustakaan se ei ole tylsä. Kaunis yhdistelmä korin ja kanervan kanssa.

  Mutta olen huomannut saman, jos on jokin tietty mielessä, sitä on vaikea löytää. Mutta toivottavasti löydät pian etsimäsi.

  VastaaPoista
 3. Tuija: Joo, vinkkaapa jos löydät ettei tarvitse mennä naapuriin varkaisiin...

  VastaaPoista
 4. Sussi: No, ei ehkä kauhean tylsä, mutta ei kuitenkaan sellainen kuin haluaisin.

  VastaaPoista
 5. Minusta tuoli on oikein passeli tuohon jossa kaunis kanerva saa ihailuja osakseen!
  Oletkos ajatellut kysyä rohkeasti naapuriltasi, jospa hän vaikka siitä hentoisi luopuvansa.

  Ed,postauksen murkku on vallan mainio!

  VastaaPoista
 6. Sirkka:No, hyvä jos olet sitä mieltä että tuokin tuoli kelpaa. En usko, että tuolit ovat naapurille turhia, kun niitä pihallansa pitää.

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista! Tulehan toistekin!