perjantai 6. tammikuuta 2012

Sinijalat tauluksi


Facebook-sivuillani kerroinkin, että tilasin canvas-taulun tästä valokuvasta. Kuva on otettu matkustaessamme Galapagos-saarille muutama vuosi sitten. Linnut ovat sinijalkasuulia. Joku epäili, että lintujen jalat on photoshopattu, kun ovat niin kirkkaan siniset. Eivät ole! Seisoin näiden kuvan lintujen vieressä ja jalat olivat juuri noin kirkkaan siniset.

Galapagos-saarten eläimethän eivät pelkää ihmistä. Saa suorastaan varoa, ettei astu linnun tai liskon päälle. Ne eivät nimittäin väistä. Tämäkin suulapariskunta oli täysin keskittynyt kosiomenoihinsa. Nostelivat sinisiä jalkojaan toisilleen näytellen: 'Eivätkö olekin hienot!' Saimme rauhassa kuvata niitä aivan vieressä.


Olisin halunnut teettää taulun tästä kuvasta, mutta siinä lintujen nokat olivat aivan kuvan ylälaidassa. Taulussahan kuva jatkuu kehyksen ympäri ja taulu ei olisi onnistunut tästä kuvasta.Tällainen taulusta tuli. Tykkään siitä kovasti. Värit ovat siinä hyvät. Seinälle tulee ripustettaksi. Ajattelin teettää taulun vielä Afrikan savanni-kuvasta. Kävimme Afrikassa kolme vuotta sitten. Nämä ovat mukavia muistoja matkoilta.

8 kommenttia:

 1. Oi kuulehan ihastuin näihin ennennäkemättömiin sinijalkasuuliin...oi tavaton kuin kauniita osaavat olla...jään vielä ihastelemaan ja nauttimaan saaren kauneuksista!
  Hienoja ovat,Kiitos!

  Nautinnollista päivän jatkoa sinne lumisiin maisemiin!:)

  VastaaPoista
 2. Niin ihastuin minäkin:) En ole ennen tiennyt sinijalkaisista linnuista.

  Todella ihana taulu!

  VastaaPoista
 3. Sirkka: Sinijalat veivät sydämeni, kun vierailimme Galapagoksen saarilla.

  VastaaPoista
 4. Sussi: Odotan innolla, että saan taulun kiinnitettyä seinälleni.

  VastaaPoista
 5. Tosi tyylikkäitä sinijalkoja! Olet matkustellut paljon. Kohtuullisen halpa vinkki puutarhamatkasta Eurooppaan, kiitos!

  VastaaPoista
 6. Aivan mahtava kuva ja hieno taulu tuli!

  VastaaPoista
 7. Lilium:Galapagos oli erityisen hieno paikka. Laitan siitä joskus vielä lisää kuvia.

  VastaaPoista
 8. Santra:Taulu on jo seinällä. Fiilistelen sen edessä aina ohi kulkiessa.

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista! Tulehan toistekin!