tiistai 8. toukokuuta 2012

Mökillä:pönttöpäivitys

Tässä taas tilannetiedotusta kamerapöntöstä mökiltä.Tässä on sinitiaisemme asumus ulkoapäin kuvattuna. Johto menee mökkimme seinästä sisään, jossa on tietokone auki.Yhtenä päivänä näimme kameran kuvasta, miten joku toinen sinitiainen kävi pöntössä. Kuka se oli? Sintin mies? Joku vieras sinitiainen? Meidän Sintillä oli jossain vaiheessa nokka ihan auki, kun tämä vieras tuli sisään. Tässä kuvassa nokka on jo kiinni.


Talitiainen meni ihan pokkana pesälle, kun omistaja oli pois!Sintillä on nyt 7 munaa. Pitkään sillä oli niitä vain neljä ja ajattelinkin, että tämä on nyt sellainen 4 munan tintti. Mutta terästäytyi parin päivän aikana ja pullautti muutaman lisää.

6 kommenttia:

 1. Kiitos, taas kiva seurata. Onkos tuo 7 nyt normi munamäärä?

  VastaaPoista
 2. Pirkko: En tosiaankaan tiedä. Olen ihan aloittelija tässä ja ihmettelen muiden mukana tipun touhuja.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Vilma onpa tässä kiva seurata ja 7 munaa se on jo aikamoinen saavutus, ihmettelin että parin päivän kuluttua tuli vielä pari munaa lisää, siis neljän munan jälkeen, nyt sitten vaan toivotaan, että kaikki sujuisi hyvin!
  Onnea!

  VastaaPoista
 4. Sirkka:Minuakin vähän jännittää tämä. Meneekö pesintä hyvin eikä mikään (esim kirjosieppo) hävitä tätä pesää. Toivottavasti meidän nettiyhteys ja kamera toimivat jatkossakin.

  VastaaPoista
 5. Siinä on Sintillä ja herralla pian monta suuta ruokittavana...

  VastaaPoista
 6. Sussi: Toivotaan, että herra Sintti tekee osansa! Tähän saakka on pysynyt taka-alalla, kun emäntä on ahertanut.

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista! Tulehan toistekin!