tiistai 22. toukokuuta 2012

Piha-tilannetiedotus


Toisen uuden terassin valmistuminen on edistynyt. Etualalla jo olemassa olevaa terassia. Välissä olevat harmaat kivet ovat vielä liian matalalla. Uuden terassin kulmaan jäävään koloon tulee sammaloituneita kiviä. Toin mökiltä laakeita isoja kiviä, joista teen polun uudelta terassilta suihkulähteelle. Kivet näkyvät kuvassa, mutta ovat vielä vähän väärässä kohtaa ja tulen upottamaan niitä soraan. Meillä on valmistumassa myös toinen terassikokonaisuus. Siinä on lautoja vielä sikin sokin päällä, en viitsi vielä laittaa kuvaa.

Jotenkin helpottaa, kun saa nämä kauan kaipaamani terassit. Tästä on paljon helpompi jatkaa kuin sorakentältä. Kaukana vielä ollaan siitä, mitä mielessäni tähän kuvittelin. Alku se on tämäkin.

Olen pitkään haikaillut rautakalusteita. Nyt löysin juuri sellaiset kuin haluan. Täältä, Sisustusaadalta. Ryhmä nimeltä Ateena on mieleiseni.

Tässä joitain kuvia, joita juuri äsken kävin ottamassa pihalta.

 

Suihkulähde solisee


Lintukylpy on päässyt isojen kivien väliin


Lyhty täynnä pieniä kiviä.


Pieni myönnytys kukille: tulppaaneja pienessä multalämpäreessä kivien edustalla. Tosin tulppaanit ovat väärän värisiä: joulunpunainen ei ole minun värini. Ensi keväänä tässä kukkii jotain muuta, ehkäpä narsisseja.6 kommenttia:

 1. Hieno tuo Ateena, passeli myös minun makuuni. Olen kovasti koittanut itselleni perustella, että tarvitsen puutarhaan rautaisen ryhmän mutta en oikein onnistu, kun istumapaikkoja on jo paljon...
  Hieno tuo uusi terassisi, siihenkö se Ateena tulee?

  VastaaPoista
 2. Onpa upea terassi! Itsekin terassinlaajennuksesta haaveilen, mutta vasta parin vuoden suunnittelu ei ole saanut terassintekijää ryhtymään toimeen ; )

  VastaaPoista
 3. Pirkko: rautakalusteet tulevat ehkä meidän vanhalle terassille, sille alkuperäiselle, joka meillä on ollut koko ajan.

  VastaaPoista
 4. Anne: Minäkin jouduin tovin odottelemaan, että meidän terassintekijä ryhtyi toimeen. Etköhän sinäkin sen saa, kunhan jaksat odottaa.

  VastaaPoista
 5. Tuo lintukylpy on todella ihana!

  Pidänn myös kovasti tuon terassin muodoista.

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista! Tulehan toistekin!