tiistai 16. lokakuuta 2012

Piha-askarteluaNämä kirjat ostin.

Voi tätä rännien laulua! Sataa taas kaatamalla. Ei anneta masentaa. Tilasin kuvan kaksi kirjaa ja vähän olen niitä tutkaillut. Olen jo vähän koukussa betonijuttuihin, vaikken ole ensimmäistäkään tehnyt. Kerään jo muovikippoja ym, jos niille olisi käyttöä. Betonityöt ovat ensi kesän tekemisiä, nyt vain suunnittelen.

Toisessa kirjassakin niitä on ja lisäksi muuta. Olen sitä vasta silmäillyt. Odotin sen rautalankaohjeilta vähän enemmän. Olivat turhan yksinkertaisia.

Lintulauta on laitettu pihaan. Voi sitä lintujen määrää, kun kaikki yrittävät yhtäaikaa päästä syömään! Täällä päin on paljon lintulautoja, mutta moniakaan ei ole vielä laitettu. Kun ne ilmestyvät pihoihin, ruuhkä meidän laudalla helpottaa. Harakat ovat keksineet myös tämän lintulautani. Kun vain nokkisivatkin jyviä maasta, mutta menevät myös mökin mallisen laudan katolle. Olen niitä ajanut sieltä pois. Eilenkin menin monta kertaa pihalle läpsyttämään käsiäni. Mieheni sanoi, että siinähän sinulla talvi mukavasti menee harakoita vahtiessa!8 kommenttia:

 1. Minäkin annan aplodeja harakoille, jos niitä pihalla havaitsen :-)

  VastaaPoista
 2. Onnenpähkinä: Minä olen joutunut aplodeeraamaan nyt oikein olan takaa. Sitkeitä otuksia.

  VastaaPoista
 3. Omistan kans vasemman puoleisen kirjan(ja toisen samoilta tekijöiltä), ja yhtälailla innostuin betonihommista. Ja aioin viime kesänä tehdä jotai, mutta.. mutta, näköjään se meni. Enää en tarkene. Ens keväänä kyllä pakko, ku talven suunnittelee.=) Aioin myös tilata tuon oikeanpuoleisen kirjan, mutta kirjastosta bongasin ja lainasin, sekä totesin, etten taida ostaakaan.
  Jospa ei tarvis koko talvea huitoa niitä harakoita. Tosin ne taitavat muistaa kyllä missä se mukava lintulauta on.

  VastaaPoista
 4. Harakat ovat älykkäitä lintuja. seuraavaksi ne saattavat oppia hiipimään hissukseen ja piilossa lintulaudalle.

  Meillä sen osaavat tehdä.

  VastaaPoista
 5. Laura:betonikirja olikin ihan kiva. Toinen kirja- sen ohjeet olivat aika yksinkertaisia, vähän liiankin. Jotain osaan tehdä ihan itsekin ja odotin jotain vaativampaa.

  Toivotaan, että ensi kesänä saamme kumpikin aikaiseksi tehdä jotain betonista.

  VastaaPoista
 6. Sussi: sitä juuri pelkään: ne ovat ovelampia kuin minä.

  VastaaPoista
 7. Meillä käy myös melkoinen kuhina lintulaudalla. Sini- tali- ja hömötiaiset sekä varpuset ovat vierailijoina.

  VastaaPoista
 8. Kruunuvuokko: Hyvä, että sinäkin tarjoat tipusille syötävää!

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista! Tulehan toistekin!