torstai 5. joulukuuta 2013

Lumipyryä odotellessa
Yhtenä iltana taivas oli pienen hetken tämän näköinen. Pian kuvan ottamisen jälkeen näkymä normalisoitui tasaisen harmaaksi.  Tämä oravainen käy syömässä siemeniä lintujen ruokintapaikalla. Eikö turkki näytäkin siltä, että sitä olisi ihana silittää? Voisi tulla terävistä hampaista ja kynsistä vertavuotavat haavat käteen!


  'Maistuu hyvälle!'

Huomiseksi, itsenäisyyspäiväksi on luvassa lumimyräkkä. Kivaa! Ihan oikeasti! On ihana olla kotona ja katsoa ikkunasta, kun lunta tulee vaakasuorassa ja laittaa tuli takkaan. Ikävä tietenkin niille, jotka joutuvat töiden ym takia siellä kulkemaan.  Sitä paitsi lunta on vielä kovin vähän. Sitä saisi tulla lisääkin.

Hyvää itsenäisyyspäivää! Käykäähän lukemassa mökkiblogiani, missä kerron miten käytin vanhoja 50-luvun sanomalehtiä:http://vilmamaalla.blogspot.fi/

8 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat. Kurret on kyllä tosi söpöjä, ei siitä pääse mihinkään. Lunta tännekkin jo kaivataan. Hyvää tulevaa itsenäisyyspäivää myös sinulle Vilma.

  VastaaPoista
 2. Kruunuvuokko:kiitos, vaikka ansio hyvistä kuvista ei olekaan minun vaan perheen jäsenen.

  VastaaPoista
 3. Niin siinä kuvatessa täytyykin olla nopea, jotta saa juuri sen haluamansa kuvan taivaan väreistä, sillä niin pian valo vaihtuu. Kaunista!
  Eipä mennä silittelmään kurrea, sillä tosiaan terävät hampaat saattavat saada pientä nakertelua aikaan.

  Lunta odotellessa, mukavin ajatuksin.

  VastaaPoista