perjantai 31. tammikuuta 2014

TalvitaivasSininen talvitaivas näyttää ihanalle. Erityisen mieluisa näky viime talvelta: oli kylmän kirpeä pakkaspäivä. Puut olivat valoisen huurun peittämiä. Korkealla puun latvassa oli parvi punatulkkuja. Ne pitivät siellä heille ominaista, alakuloista ääntä. Tätä näkyä kaipaan. Kyseisessä puussa niitä ei ole tänä vuonna näkynyt. Viime vuonna ne olivat siellä melkein aina, kun ohi käveltiin. Myös harmaampi talvitaivas on kaunis, kun sitä vasten on lumisia puita.Aurinko pilkistää puiden lomassa. Taivas on sininen. Tästäkin kuvasta aistii kylmän pakkasilman.

Taivaalta lienee tulossa viikonloppuna vaihteeksi lunta. Sopii minulle. Tykkään tehdä lumitöitä. Lumista viikonvaihdetta teille kaikille!

Mökkiblogiini kerroin kulmakaapista, jonka hyllyllä on purnukoita ym. Tulepa käymään myös siellä:
http://vilmamaalla.blogspot.fi/ 

12 kommenttia:

 1. Sininen taivas on kyllä ihana ja hopeat puut ♥
  Kaunista ja hyvin sait ikuistettua.
  Pitää ajan kanssa tutustua toiseen blogiisi viikonloppuna.
  Hyvää tammikuun viimeistä päivää :)

  VastaaPoista
 2. Seijastiina: kuvat on ottanut perheenjäsen, joka harrastaa valokuvausta. Kiva, jos tulet toiseen blogiinikin lukijaksi. Samoin: hyvää tammikuuta vielä!

  VastaaPoista
 3. Kyllä on kaunista, hienosti olet onnistunut!!

  VastaaPoista
 4. Onnenpähkinä:minäkin tykkään tuosta puiden välistä pilkistävästä auringosta.

  VastaaPoista
 5. Taivas on sininen ja valkoinen ja tähtösiä täynnä...lauloin sinulle...talvi on kaunista lumineen. Toivottavasti sirkeät punatulkut pian ilmestyvät puiden oksillesi.

  VastaaPoista
 6. Sirkka:kiitos laulusta! Punatulkkuja odotellessa.

  VastaaPoista