tiistai 1. huhtikuuta 2014

Vaihtelevat kevätsäät


Aurinkoiset, keväiset päivät ovat vaihtuneet toisenlaisiksi tuulen käännyttyä pohjoiseen. Sää viileni melkoisesti. Toivottavasti emme saa lunta enää kuitenkaan. Sitähän emme halua, emmehän?

Ensimmäiset tunnit pihakeramiikkakurssilla takana. Pari laattaa tein alkajaisiksi. Kyllä sitä on alussa siellä aika avuton, kun ei  ole keramiikkaa ikinä tehnyt. Vaikka olen käsityöihmisiä ja tehnyt vaikka mitä tunsin itseni siellä aika tumpeloksi. En minä siitä pysyvää harrastusta ota, mutta tarkoitus olikin tehdä nyt vain pihaan esineitä. Katsotaanpa, mitä saan aikaiseksi ja kehtaanko niitä teille koskaan esitellä?

Mökillä vietetty pari yötä. Olen sitä jo odottanutkin. Mielelläni siellä jo alkaisin käydä, mutta en lumisateessa sinne halua mennä, jos sellaista on luvassa.

Mökkiblogiin tein pienen raportin:http://vilmamaalla.blogspot.fi/2014/04/kevatraportti-mokilta.html

8 kommenttia:

 1. Jeps, lunta ei kaipaisi enää. Eilenkin oli tosi mukavaa tehdä puutarhahommia:)

  VastaaPoista
 2. Sussi:pidetään peukkuja, ettei sada.

  VastaaPoista
 3. Onnenpähkinä: totisesti ei! Äsken tulin juuri koiran kanssa ulkoa. Vähän oli lumihiutaleita ilmassa!

  VastaaPoista
 4. Lunta saisi tosiaan sataa ensi talvena ja jos sataa lunta, niin sehän on vain unta. Sitä näin tänään muutaman minuutin verran ja muutamin hiutalein. Mutta sehän oli vain unta:)
  Teit jo heti pari laattaa kättelyssä, onneksi olkoon ja tottahan toki ne meille näytät.
  Kukaan ei ole seppä syntyessään ja vielä kun et ole aiemmin keramiikasta tehnyt, niin tämä on tosi hienoa. Saatat vielä oikein innostua tästä puuhasta ja saada aikaan ties vaikka mitä mieluisaa pihaanne. Kyllä onnistut usko pois.

  VastaaPoista
 5. Sirkka:kiitos kannustavista sanoistasi! Olen tosiaan saanut jo jonkin verran aikaan.

  VastaaPoista
 6. Kyllä Vilma se kevät nyt tulee, ei enää lunta :) Minua kiinnostaisi myös nähdä laattasi! Rakastan savitöitä. Niissä saa läträtä, ei tarvitsekaan olla mestari :)

  VastaaPoista
 7. Sametti Hortensia: vähän lunta tuli eilen ainakin täällä, mutta suli heti pois. Näytän keramiikkatöitäni, jos kehtaan. Katsotaan nyt.

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista! Tulehan toistekin!