perjantai 3. lokakuuta 2014

Ostoksia


Ai, että tätä pergolan tolppien välistä pilkottavaa pikkuvarastoa on kaivattu! Siinä se on viimein. On meillä toki ulkovarasto ennestäänkin, mutta halusin pihatavaroille lapioille, lannoitteille ym kaikelle oman varaston.


Aiemmissa postauksissa haikailin, että mitä ihmettä laitan tuohon äskettäin kaivamani multa-alueen takaosaan. Asia jäi hautumaan. Ostin tällaisia pieniä, sanoisiko niitä aidanteiksi vai miksikä? Ne on nyt koekäytössä tuossa. Ovatko liian koristeellisia simppeliin pihaani? Mietitään ja katsotaan. Aika näyttää.Tästä multa-alueesta puuttuu vielä kate. Laitan sen varmaankin vasta ensi keväänä.Laitan minäkin vähän kukkia! Ostin parit kukkasipulit ja istutin ne tuohon uuteen multa-alueeseen. Siihen tulee kirjopikarililjoja ja vaaleanpunaisia helmililjoja.

Ostin myös kaksi alakuvassa näkyvää  amppelin pidikettä. Kun olen asetellun ne noin, eivät oikein niiltä näytä. Ajattelin käyttää niitä väärin eli kumollaan ja kaksi vastakkain. Nostin ne aitaa vasten kuvaamista varten. En vielä tiedä, minne tämän asetan. Oli pakko ostaa nämä, koska niissä on lintuja. Olen aivan heikkona kaikkiin lintuaiheisiin.


6 kommenttia:

 1. Nuo pienet aidat ovat ehkä vähän heiveröisen näköisiä kivien rinnalla, mutta toisaalta kontrasti keveyden ja massiivisuuden välillä onkin kiva juttu.

  VastaaPoista
 2. MInäkin olen heikkona kaikkeen lintuaiheiseen:) Ovat ihanat.

  Pidän myös aidanteista, kepeää vastakohtaisuutta kivien kanssa.

  VastaaPoista
 3. Onnenpähkinä:kiitos kommentista. Mietin asiaa: jätänkö vai laitanko jotain muuta.

  VastaaPoista
 4. Sussi:kiitos sinullekin mielipiteestä. Tykkäsin näistä, kun vielä keksisin mitä teen niille!

  VastaaPoista
 5. Hienot aidanteet! Usein asiat loksahtavat paikoilleen ja tavarat löytävät paikkansa ajan mittaan.

  VastaaPoista
 6. Maarit:näin on, mutta tuntuu vaan kestävän iäisyyden ideoiden löytyminen!

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista! Tulehan toistekin!