tiistai 17. maaliskuuta 2015

Mökkiblogi siirtyy nyt osaksi pihablogianiNyt tein päätöksen, jota jonkin aikaa pähkäilin: siirrän mökkiblogin tänne enkä pidä sitä enää erillään. Olikin jotenkin keinotekoista pitää sitä eri paikassa. Kun sen perustin ajattelin, että asiat ovat siellä niin erilaisia kuin kivikkopihassani. Niin onkin, mutta on niillä yksi yhteinen asia: minä.

Mökkikausi ei varsinaisesti ole vielä alkanut. Toki siellä on talven mittaan käyty, mutta vain piipahdettu. Mökki ei ole tuossa yläkuvassa! Se on vessa ja vessan vieressä biojäteastia. Se onkin tämän postauksen aihe.


Hankittiin tämä biojäteastia melko myöhään syksyllä mökkikauden loppuvaiheessa. Kokemuksia ei juuri kertynyt ja siksi minua jännittääkin tämä meidän yhteiselämä Biolanin kanssa. Sujuuko se mallikkaasti, tullaanko hyvin juttuun vai päädytäänkö eroon? Olen netistäkin hakenut ihmisten kokemuksia näistä. Jotkut eivät ole saaneet sitä toimimaan ollenkaan ja toiset sanovat sen käyttämisen olevan helppoa kuin heinänteko.

Laitan tähän Tuitiinalta saamani mainion linkin kompostorista:http://puutarha49.fi/kompostin-herattaminen-kevaalla/ . Taidan oikein tulostaa sen ja ottaa mökille mukaan. Kiitos Tuitiina!

Nyt keväällä on elämässäni paljon asioita tapahtumassa. Mieli on hieman levoton.Rauhoitun varmasti vasta kesän alkaessa. Siihen asti on vain kestettävä.

Kotipihassa on vielä lunta jonkin verran. Haravointia ym kevätjuttuja tehty tosi vähän. Aurinkoisia päiviä ollut ja terassilla on iltapäiväkahvit juotu muutaman kerran. Suloinen aurinko!

12 kommenttia:

 1. Ihan hyvä päätös, näkyy kaiki samassa blogissa. Hieno kuva tuo eka ;)

  VastaaPoista
 2. Kyllähän se helpottaa sekä sinua että meitä lukijoita :D Minäkin tuosta Biolanin kompostista haaveilen, mulla on sellainen palapelikomposti vaan, joka jäätyy umpijäähän talvella ja se vähän kenkuttaa :( Mut ystäväperheellä on tuosta biolanista hyviä kokemuksia, eli tulette varmaan hyvin juttuun, tarpeeks vaan kuiviketta se on kaiken a ja o ;-P
  Tässä sulle blogilinkki, jota suosittelen kurkkaaman!!!

  http://puutarha49.fi/kompostin-herattaminen-kevaalla/

  VastaaPoista
 3. Tylsä Mörökölli: niin kai se on. Ei ollut oikein toimiva tuo erillinen blogi.

  VastaaPoista
 4. Tuitiina:kiitos linkistä. Käynpä tutustumassa.

  VastaaPoista
 5. Minustakin hyvä päätös. Olen joskus itsekin miettinyt sitä, että vaikka omassa blogissani kirjoitan kaikkea laidasta laitaan, kuvaa blogi erinomaisesti minua itseäni.

  VastaaPoista
 6. Täytyy tunnustaa etten ole käyny mökkiblogissasi, mutta nyt pääsen sitten tutustumaan siihenkin samalla kerralla:)
  Kaunis tosiaan tuo eka kuva.

  VastaaPoista
 7. Sussi:niin, eräänlainen päiväkirjahan blogi on.

  VastaaPoista
 8. Kiva juttu, että päädyit yhdistämään blogisi. Mielenkiinnolla odotan kokemuksiasi kompostoinnista!

  VastaaPoista
 9. Maarit:niin minustakin. Joo, kerron kyllä kompostikuulumisia.

  VastaaPoista
 10. Elämää Onnenpähkinässä: käyn katsomassa

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista! Tulehan toistekin!