tiistai 5. toukokuuta 2015

Tyyppi tuli taloon

Tämä tyyppi -koiran pentu - on sotkenut elämäni täysin. Vei sydämeni heti ensi näkemältä ja rakastuin palavasti! Vanha koirani kuoli vuodenvaihteessa ja suruni oli suunnaton. Vain toinen koiran omistaja (jolle koira on muuta kuin esine) tietää, miltä se tuntuu. Onneksi suru vaihtui kevään myötä iloon. Nyt elellään siis tämän kanssa. Pihatöiden tekeminen on nyt vaikeampaa hetken aikaa ennenkuin tämän otuksen päähän tulee vähän enemmän järkeä.
 
 Koska joku epäili yläkuvan perusteella tyyppiä kissaksi, laitan vielä tämän kuvan. Koirahan se on eikö?

Alkuvuosi on ollut elämässäni aivan omaa luokkaansa. Edellä kerrotusta syystä matkustimme keväällä parikin kertaa. Ensiksi kävimme Vietnamissa ja Laosissa huhtikuun lopussa vielä Venetsiassa.  Vähään aikaan ei matkustetakaan, sillä en voi/en halua viedä pentua hoitoon.


Venetsian matka oli myös mielenkiintoinen. Kuinka joillekin on tullut aikanaan mieleen rakentaa kaupunki tuolle vetiselle suolle?!

23 kommenttia:

 1. Voi suloista. Siitä saat kyllä persoonallisen kaverin. Kilpparit ovat vielä persoonallisempia kuin muut kissat. Mulle tuon sanoi yksi ell, kun meille tuli eka kilppari. En ollut silloin vielä tiennyt, että kissan värityksellä ja luonteella on mitään yhteyttä. Sen jälkeen olen lukenut ja kuullut sen muiltakin tahoilta. Ja onhan meillä nytkin kilppari ;) Älykkö tulee hänestä, sen saat huomata ;) Meidän Jorma-rakas kuoli kolme vuotta sitten, enkä vieläkään ole päässyt surusta irti. Viimeksi eilen ajattelin, että vaikka rahaa säästyy, kun ei ole Jorman ell-kuluja, niin elämä on monin kerroin köyhempää. Kivoja ja varmasti mieleenpainuvia reissuja :D

  VastaaPoista
 2. Oi, ihanaa. Onnittelut uudesta perheenjäsenestä. Tiedän tuskan ja olen varma, että elämä muuttu taas vauhdikkaaksi. Paljon mukavia hetkiä suloisen karvakerän kanssa.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut uudesta perheenjäsenestä! Tuosta ei taida saada tarkkaa kuvaa, touhua riittää :)
  Hyvä idea matkustaa varastoon ennen uutta karvapalloa jalassa. Iloisia hetkiä kuherruskuukauteenne :)

  VastaaPoista
 4. Mörökölli: mutta kun tämä ei ole kissa vaan koira! Mutta toivottavasti tulee hyvä tyyppi silti.

  VastaaPoista
 5. Onnenpähkinä: kyllä sen touhuille on jo naurettukin.

  VastaaPoista
 6. Pajupirtin Kaisa:suru on vaihtunut meillä iloksi.

  VastaaPoista
 7. Cheri:kuherruskuukausi on alkanut. Vai onko se arki? Matot jouduttu viemään pois ja verhojen helmoja jouduttu nostamaan pyykkipojalla korkeammalle.

  VastaaPoista
 8. Onnea suloisesta uudesta perheenjäsenestä♥

  VastaaPoista
 9. Voi Vilma näkisitpä onnellisen hymyni, siis todella oikein paljon vei kyllä minunkin sydämeni. Onnea suloisen perheenjäsenen johdosta.
  Kaikkea hyvää teille. Olette niin suloisia kuvassa. Mahtaa olla vilskettä ja hulinaa!
  Rakkausrapsutuksia!

  Venetsiassa olen minä myös käynyt. Minä en ole koskaan vienyt hoitoon ja viime marraskuussa, kun olin Espanjassa niin mies otti loman siksi aikaa, jotta voi olla Rosan kanssa kotona. Lyhyemmillä lennoilla on kyllä ollut mukana, mutta silloinkin matkustamossa kanssamme, ruumaan en halua laittaa.

  Vielä kerran onnen halaukset!

  VastaaPoista
 10. Sirkka kiitos myötäelämisestä. Ei ruumaan missään nimessä!

  VastaaPoista
 11. No eipä ihme että pikkuinen karvakorva on vienyt sydämmesi. Suloinen ♥♥♥

  VastaaPoista
 12. Ihana pentu :)
  Ja Venetsia on mahtava kaupunki. Sinne tekee mieli uudestaan, kuten Roomaan. Italialle varmaan menettänyt osan sydämestä..

  VastaaPoista
 13. Kruunu Vuokko: olen umpirakastunut!

  VastaaPoista
 14. Mari L:niin on, todella suloinen. Välillä kyllä melkoinen riiviökin...

  Venetsia on tosiaankin näkemisen arvoinen kaupunki.

  VastaaPoista
 15. Lemmikin menettäminen on raskasta. Vaikkei uusi korvaa koskaan vanhaa, olen iloinen kun sait uuden hellittävän. Pentuaika menee niin nopeasti, nauti siitä:)

  VastaaPoista
 16. Maatuska: se on musertavaa. Mutta onneksi tuli iloa taloon. Yritän nauttia joka hetkestä, vaikka terävät hampaat tekevät sen joskus mahdottomaksi.

  VastaaPoista
 17. Aivan ihastuttava Tyyppi <3
  Onnea uuden perheenjäsenen johdosta!
  Iloa ja surua, elämän muruja <3

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista! Tulehan toistekin!