torstai 11. kesäkuuta 2015

Luonnonkukkia


 Mökkipihassa kasvatan luonnonniittyä. Nyt siellä kukkivat lemmikit. Niitty on ihan kaunis loppukesään saakka, mutta sitten en tiedä mitä tekisin sille. Näyttää syksyllä jo vähän ikävältä. Pitää miettiä ratkaisua.Mäkitervakko kasvaa myös niitylläni.Kuten myös metsäorvokki.


Kamerapöntön sinitiaisen poikaset ovat kuoriutuneet. Aivan kuin niitä olisi vain kolme. Muniahan olin alunperin viisi. Jotain on tapahtunut parille muulle. Kuvasta vaikea saada selvää, mutta poikasille on tullut jo hieman höyhenpeitettä. Päätä ne eivät vielä jaksa pitää ylhäällä muulloin, kun ruoan saapuessa. 

Moni teistä mennee jo 'kesälaitumille' piakkoin. Hyvää juhannusta ja muutakin kesää teille! Taitaa blogipostaukset ja -lukemiset kesän myötä hieman hiipua. Minulla on molemmat hiipuneet viime aikoina. Koiran pentuni on sekoittanut päivärytmini tyystin. Silti nautin sen seurasta niin kauan kuin on vielä pentu. Joskus vielä kaipaan näitä aikoja.


10 kommenttia:

 1. Mukavia hetkiä koiranpentusi kanssa ja aurinkoista juhannusta!

  VastaaPoista
 2. Luonnonkukat on kukista parhaimmat. Lemmikin laaja väriskaala on upea. Meidän mökkipihalla on myös vaaleanpunaisia yksilöitä. Kukkakimppu pelkistä luonnonkukista saa herkistymään.
  Samoin herkistyy näistä meidän Suloista. Kiitos kommentistasi. Kyllä rytmit tosiaan muuttuu niin päisässä kuin sytämessä. Tänä aamuna meillä nukuttiin jopa klo 7.Aamuhepuli, terävin hampain kiinni nilkaan, ravistus, murina ja korvat luimuun.Karkuun täyttä vauhtia kun torutaan... ja ei kun uudestaan.
  Vauhdikkaita päiviä sinne teille kaikille.
  t:Kaisa ja Sulo

  VastaaPoista
 3. Kaisa:meilläkin on vaaleanpunaisia lemmikeitä. Kauniita. Sulot ovat tuollaisia. Ja ne hampaat ovat niin terävät!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa kesää sinulle ja koiranpennullesi! Niin se pentuaika on ihan liian lyhyt ainakin jälkikäteen ajateltuna, nyyh...luonnonkukat ovat ihan parasta, välillä mietin miksi istuttelen kaupasta ostettua. Miten olisi niitylle joku syksyllä kaunis kasvi, vaikka Harjaneilikka?

  VastaaPoista
 5. Sametti Hortensia: kiitos toivotuksista! Meillä onkin harjaneilikoita istutettuna niitylle!

  VastaaPoista
 6. Luonto antaa kyllä nyt parastaan kukkasten muodossa!
  Ihanaa kesää koiranpennun kanssa, pianhan hän on jo iso koira <3
  Ja Ihanaa Juhannusta Vilma! <3

  VastaaPoista
 7. Tuitiina:olen luonnonkukkien ystävä. Ihanaa kesää myös sinulle!

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista! Tulehan toistekin!