torstai 8. lokakuuta 2015

Haikeutta


Loppukesän viimeisiä auringonsäteitä heijastuu näihin rautakalusteisiin terassillemme. Haikeutta tunnen, että kesäaika loppuu. Siitäkin huolimatta, että pidän syksystä ja talvesta.

  

Pian pitää kerätä pihalta melkein kaikki koriste-esineet talven tieltä. Tämä keramiikkalehtikin. 

 Myös lyhty tuijien reunakivien päältä viedään varastoon.

Tulkoon talvi. Olen valmis. 

PS. On minullakin kukkia etupihalla mm. tämä portailla alakuvassa14 kommenttia:

 1. Toivotaan vielä rapsakan aurinkoisia päiviä, Vilma. Pihakoristeiden varastointiin täytyy minunkin rientää.

  VastaaPoista
 2. Miten keväällä onkaan paljon mukavampi siirtää pihakoristeita ja -kalusteita ulos kuin syksyllä niiden takaisin varastoon laittaminen :-)

  VastaaPoista
 3. Nettimartta:niitä päiviä lienee luvassa, useampikin.

  VastaaPoista
 4. pihatavaroiden talvisäilöön laittaminen on minullakin edessä, ja kukkasipulitkin on vielä istuttamatta...

  VastaaPoista
 5. Sussi: taitaa maa olla jäässä kukkasipuleita ajatellen, mutta kyllä se vielä sulaa.

  VastaaPoista
 6. Nyt on todella haikeaa kun yöpakkaset ovat nujertaneet melkein kaiken kasvun puutarhassa. On varustauduttava talvilepoon, kiirettä pitää taas puutarhassa. Iloista syksyä haikeudesta huolimatta.

  VastaaPoista
 7. Cheri:No, niin on! Iloista syksyä myös sinulle!

  VastaaPoista
 8. Syksy on kummallinen asia. Tavallaan se on ihana ja raikas uuden alku ja mahdollisuus, mutta samalla siihen tosiaan liittyy haikeutta menneen kesän päättymisestä. Onneksi talvetkin menevät nopeasti ja pian ollaan taas kesäsuunnitelmia väsäämässä.

  Blogissani Lopotin Toimelan pihaunelmia on sinulle tunnustushaaste käyhän kurkkaamassa osoitteessa http://toimela.blogspot.fi

  VastaaPoista
 9. Tuulevi:haikeutta on tosiaan ilmassa, mutta olen mitä suurimmissa määrin neljän vuoden ajan ihminen! Tykkään myös syksystä ja talvesta.

  VastaaPoista
 10. Voi miten kaunis puutarhakalusto sinulla on! Mistä olet löytänyt sen, utelen? Tuohon edelliseen kirjoitukseen liittyen vielä; minusta on niin kiva, että meillä on erilaiset pihat, minä pidän kovasti kivipihastasi! Eikä minusta tyyliään tarvitse selitellä kummemmin, oma tyyli on ihana asia!

  VastaaPoista
 11. Sametti Hortensia: kalusto on ostettu Aada Sisutuksesta. Näin kaluston Huvila ja Huussi-ohjelmassa ja etsin tiedot netistä aikanaan. Kiva, jos tykkäät erilaisesta pihastani.

  VastaaPoista
 12. Aivan ihana lyhty! Mistä olet tuon hankinnut, jos saan udella? Onneksi ensi viikonlopuksi on luvattu aurinkoisia päiviä, ainakin meitin kotikulmille :).

  VastaaPoista
 13. Tarja:olen ostanut lyhdyn Terrasta pari vuotta sitten. Aurinko tosiaan oli viikonvaihteessa.

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista! Tulehan toistekin!