maanantai 9. marraskuuta 2015

Kissan esto ja muuta eläimellistä

Lintulaudan vieressä ovat nämä kivet. Naapurin kissa tulee usein ison kiven taakse kyttäämään lintuja. Mokoma! Vähän suututtaa. Päätin laittaa siihen jonkun esteen, mutta en halunnut mitään rumaa härveliä. Sitten keksin laittaa tällaisen lyhdyn. Eihän se Pilkku-kissaa kokonaan estä, mutta jää ainakin yksi hyvä kyttäyspaikka pois. Kerran näin, kun Pilkku tuli tietä pitkin pikkulintu suussaan.  Tykkään kyllä kissoista. Itsellänikin voisi olla, mutta en antaisi sen kuljeskella ulkona lintuja vaanimassa. Olen aamuisin muutaman kerran nähnyt ketun kuljeskelevan näillä main. Olisin kissan omistajana huolesta suunniltani, kun miettisin onko katti jäänyt auton alle tai joutunut ketun hampaisiin.


Yhtenä iltana koiraa ulkoiluttaessani otin taskussani olevalla puhelimella nämä kuvat kotikulmilta. Taivas oli hienon värinen. Kamera puhelimessa - vielä joitakin vuosia sitten se tuntui aika kummalliselta yhdistelmältä. Ei enää. Aika kätevää oikeastaan. Vähän hankalaa kuvaaminen oli, kun samaan aikaan oli remmissä tempoileva  koiranpentu. Sitä kiinnostaa IHAN KAIKKI, mitä maasta löytyy!

Ja tässä vielä hienomman värinen.

Naapurin puun latvassa istuivat varikset nekin katselemassa näkymiä tai muuten vaan hengailemassa.

6 kommenttia:

 1. Naapureiden vapaasti kulkevat kissat ovat riesa!

  VastaaPoista
 2. Kissat ja liikenne tappavat eniten lintuja. Soisi kaikkien pitävän kissat kiinni, olisi niidenkin turvallisuuden kannalta parempi.

  Olen joskus lukenut, että jos kissan päälle saa heitettyä tai ruiskutettua vettä, sitä ei sen jälkeen pihassa enää näe.

  VastaaPoista
 3. Sussi:ei haittaa vaikka hiiriä pyydystäisivät, mutta ei lintuja. Pitäisi olla siis vesiletku valmiina!

  VastaaPoista
 4. Pirjo:tuollaista taivasta ei ole muina päivinä näkynytkään.

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista! Tulehan toistekin!