perjantai 1. tammikuuta 2016

... ja uusi vuosi tuli


Vuosi on vaihtunut! Millainen vuosi? Ei voi tietää. Maa on onneksi hieman valkoinen, koska pikkuisen satoi lunta. Lisääkin saisi tulla. Onneksi on ollut hieman pakkasta.

TOIVOTAN KAIKILLE OIKEIN HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2016!
 Kevät ja kesä ovat tänä vuonna taas tulossa!

PS Koiran pennun uuden vuoden aatto meni hyvin. Ulkoilutimme sitä päivällä niin paljon, että vain nukkui rakettien paukkuessa!

20 kommenttia:

 1. Hyvää uuttavuotta sinullekin! Yöllä heräsin, kun Roope-koiramme alkoi haukkumaan rakettien paukkumista. Onneksi naapurostossa oli vain yksi paukuttelija:)

  VastaaPoista
 2. Maarit:mekin asumme rauhallisella seudulla, mutta aina joukossa on näitä rakettien ystäviä. Onneksi aatto on nyt lusittu. Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Vilma ja hyvää alkanutta vuotta sinullekin. Mekin käytiin mökillä rauhallisemmalla metsälenkillä jossa Sulo sai vapaasti juoksennella.Ilta taasen ei ollut kovin hauska. Rauhallinen kotipiha ei ollut enää kiva kun lähitiellä jotkut alkoivat paukutella papatteja. Sohvan takunen oli illan paras paikka ja pumpulit korvilla meni koko yö. Aamulla oli aika suostutteleminen koiranpentua ulos mutta toivottavasti kokemus ei ole ylitsepääsemätön. Meillä on eka kultsikka ollut paukkuarka ja se oli tosi ikävää.
  meilläkin leijailee pikkasen pikkiriikkisiä hiutaleita onneksi Sulo osaa nauttia niistä. Edellisen kerran tuli Tapaninpäivänä muutama minuutti isoja hiutaleita joita poika otti kiinni ilosta hyppien. Mutta teillä sitä lunta näyttää olevan ihan riittämiin. Muutama lomapäivä jäljellä ja nautiskellaan kirpsakoista pakkaskeleistä.

  VastaaPoista
 4. Kaisa:No, harmi jos Sulo otti noin raskaasti uuden vuoden. Ettekö voi olla siellä mökillä uuden vuoden yötäkin? Noi raketit on ihan viho viimeinen keksintö!

  VastaaPoista
 5. Hyvää uutta vuotta!

  Me asumme kaupunginlaidalla, joten kaukainen kumu toki kuului. Tänä vuonna naapuritkaan eivät paukutelleet, joten oli yllättävän rauhaisaa. Koiran ei tarvinnut hermoilla ollenkaan, sillä rakettien kumu ei kuulunut kovasti sisälle :)

  VastaaPoista
 6. Onnentäyteistä Uutta Vuotta sinullekin Vilma!
  Niin olen sitä mieltä, että ilotulitteita ei saisi myydä ollenkaan yksityishenkilöille. Jos ihan pakko on ilotulituksia järjestää, niin esim. kaupungin järjestämä yksi spektaakkeli riittäisi hyvin. Paitsi kaupungit eivät enää juurikaan taida säästösyistä ilotuliksia järjestää.
  Hyvä kuitenkin, että teillä selvittiin hyvin paukkeesta. Meillä kissat olivat rivissä sohvan alla. Ei niitä pauke kovin paljon haittaa, eivät mitenkään vauhkoonnu, menevät vaan varoiksi sohvan alle piiloon;)

  VastaaPoista
 7. Voi miten ihana kuva.
  Hienoa, että koiranpentunne selvisi paukuttelusta ilman pelkoja.
  Ihanaa alkanutta vuotta Vilma.

  VastaaPoista
 8. Hyvää kasvuvuotta 2016 sinne teidän kivipihaan! Meillä oli eilen kylässä koira, joka oli mukana katsomassa ilotulitteita eikä ollut moksiskaan. Ehkä teillä asuu samanlainen?

  Sini K.
  Kasvihormoni-blogista

  VastaaPoista
 9. Hyvää uutta vuotta sinullekin! Teillä onkin aika paljon jo lunta.

  VastaaPoista
 10. Pirjo:mekin asutaan tämän pikkukaupungin laidalla. Silti täällä on niitä, jotka haluavat ampua raketteja. Rauhallinen alue normaalisti. Hyvää uutta vuotta sinulle myös!

  VastaaPoista
 11. Suvkummun Marja: sanat kuin minun suustani! Ei näissä yksityisten ihmisten järjestämissä ilotulituksissa ole muuta kuin hirveä meteli vähemmän näyttävyyttä.

  VastaaPoista
 12. Kruunuvuokko:Samoin sinulle! Onneksi on vähän satanut lunta, että maa on valkoinen. Lisää lienee tulossa. Koiran pennulla meni hyvin, onneksi.

  VastaaPoista
 13. Sini: en missään nimessä veisi koiraa katsomaan ilotulitusta! Vaikka ei näytä pelkoaan, voi silti pelätä. Kiva, kun löysit blogini!

  VastaaPoista
 14. Kurjenkello: Kiitos! Jonkin verran on lunta, mutta ei edellisvuosien tapaan. Ehkä pian saadaan lisää.

  VastaaPoista
 15. Oikein mukavaa ja mutkatonta vuotta ja terkkuja myös pikkukoiralle!

  VastaaPoista
 16. Minä toivon kovasti, että tästä vuodesta tulisi hyvä, koska viime vuoteen mahtui niin paljon kaikkea isoa huolta. Aion tehdä tästä vuodesta hyvän vaikka väkisin! :)

  VastaaPoista
 17. Marru:toivottavasti toiveesi toteutuu!

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista! Tulehan toistekin!