torstai 21. tammikuuta 2016

Kuvia meiltä päin

Muutaman sadan metrin päästä kotoamme on järvi. Siellä päin on mukava kävellä  talviaikaankin. Kovista pakkasista huolimatta ollaan liikuttu koiran kanssa pakkasesta riippuen pidempiä tai lyhyempiä lenkkejä. Olen pukenut nelijalkaiselle ystävällemme takin päälle, jos pakkanen lähentelee kahtakymmentä astetta. Koira ei tykkää yhtään.

 Matkalla järvelle on tehty siltoja pitkospuita. Tosin mieluummin kävelen poluilla kuin pitkospuilla.

 Talventörröttäjät ovat nättejä.

Rannalla on hylättyjä veneitä. Tykkään näistä venekuvista.

 Käykö teille joskus niin, että kun teidän pitäisi tallentaa kirjoittamanne blogiteksti, painattekin JULKAISE? Minulle käy joskus. Kuten juuri äsken.  Vaikka vahingossa julkaistun tekstin ottaa heti pois, näkyy se lukijoiden blogiluetteloissa. Olenkin muutaman kerran törmännyt omassa blogiluettelossa muka uuteen julkaistuun tekstiin, jota ei sitten kyseisen kirjoittajan sivulta löydykkään. Jos nyt yhtään ymmärsitte, mitä yritän sanoa!

16 kommenttia:

 1. Mukavaa, kivifriikkiyden lisäksi meiltä löytyy toinenkin yhteinen tekijä, rannan lähellä asuminen. Itsekin tykkään venekuvista, mutta sydämestä riipaisi, kun huomasin tuulen heittäneen meidän veneen rantaan. Siinä se nyt on järven jään sisälle jäätyneenä. Muuten toivon kovasti, että pääsen myös jäälle kävelemään. Se ei ole onnistunut kovilla pakkasilla, kun paketoidun käden kanssa ei saa takkia kiinni. Onneksi pakkanen lauhtuu ja käsi paranee, ihanan kuuloinen yhtälö. Sitten on mukava koirienkin juosta jäällä <3

  VastaaPoista
 2. Teillä päin on sievää ja veneet ovat aina kuvauksellisia.

  VastaaPoista
 3. Ruusunmekko:mikä onkaan parempaa kuin järven tai meren ranta! Onneksi kesämökki on aivan järven rannassa.Toivotaan paranemista sinulle!

  VastaaPoista
 4. Nettimartta:mielestäni tuo kuvan vene on aivan erityisen kuvauksellinen.

  VastaaPoista
 5. kauniit maisemat ja kuvat!

  Juu, on sattunut minulle blogin kanssa, että olen vahingossa kliksanut julkaise-kohtaa, vaikka ei ollut tarkoitus. Ja näkyy tosiaan blogiluettelossa, vaikka sen poistaa.

  VastaaPoista
 6. Ihan kuin meiltä :) Meilläkin on järvenranta kivenheiton päässä, on siltoja ja vanhoja veneitä. Kaikki se on kuvauksellista.

  Ja kyllä vain... Muutaman kerran olen vahingossa julkaissut, kun on pitänyt vain tallentaa. Yleensä julkaisen vasta päivän päästä kirjoittamisesta, koska uusin silmin näen kirjoitusvirheet helpommin. Ja saattaa yön aikana nousta vielä mieleenkin jotain mistä piti vielä kirjoittaa.

  VastaaPoista
 7. Sussi:ne nappulat ovat jotenkin niin viereikkäin, että käy näpyttelijälle vahinko.

  VastaaPoista
 8. Elise:no, hyvä jos on muitakin toheloita! Mukavissa maisemissa sitten elellään sinä ja minä!

  VastaaPoista
 9. Olisi kiva, jos olisi järvi tai merenranta lähellä. Ne ovat niin kauniita ja kuvauksellisia niin kesällä kuin talvella. Meillä on vaan metsää.
  Kuvauksellinen on venekin, eipä vaan taida enää olla meri- tai järvikelpoinen!

  VastaaPoista
 10. Teilläpäin on kaunista. Olen vissiin sukua tuolle koirallesi kun minullakin on vaikeuksia kestää näitä -20 asteisia päiviä. Hyrr. Niin tuttua - minulle käy usein tuo JULKAISE -kömmähdys sekä blogissa että töissä. No, ei vaarallista. Minäkin pidän noista vanhoista, kuluneista veneistä. Niissä on tunnelmaa.

  VastaaPoista
 11. Suvikummun Marja:mutta metsähän on myös hieno!

  VastaaPoista
 12. Sametti Hortensia:kohtahan pakkaset hellittävät! Hyvä, että muutkin mokailee!

  VastaaPoista
 13. Kaunista!
  Tuon veneen väri on ihana, kaikessa kuluneisuudessaankin!

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista! Tulehan toistekin!