tiistai 30. elokuuta 2016

Mitähän tekis? Epävarman postaus.

Tein rautalankakukkia. Oikeitahan ei pihassani ole. Yhtenä yönä (!) sain idean, että jos laittaisin niitä kukkia pihalaattojen väliin. Ja laatat rautalangalla kiinni. No, aamulla tuumasta toimeen! En vain oikein tiedä, mitä mieltä minun pitäisi näistä olla. Joku sanoi, että ne ovat ihan ok. Tein niitä lisää ja ovat nyt odottamassa pergolan muurin reunalla lopullista päätöstäni. Nämä kukat ruostuvat vielä ja näyttävät sitten paremmilta.


Siinä ne ovat rivissä! Ihan kauhea vai hyvä juttu? Näköjään kauhean ja hyvän raja on häilyvä! Nämä on helppo purkaa, jos päädyn kauhean puolelle!

 Alunperin ideani oli, että tässä olisi puulaatikot. En ole sellaisia löytänyt ja siksi yritän keksiä kaikenlaista. Elävät kasvit eivät oikein tule kyseeseen, koska eivät selviä tässä.

Tein myös toisenlaisia rautalankakukkia. Niitä oli kiva tehdä, mutta... Eivät ne tuossa ruukussa kivalta näytä!

10 kommenttia:

 1. Hienoja kukkia, niin sinun kivipuutarhaasi sopivia. Voin kuvitella, että nuo kukkivat kauniina talvellakin. Luovaa puutarhanhoitoa.

  VastaaPoista
 2. Molemmat rautalankakukat näyttäävät kivoolta. Voisit kokeella laittaa tuahon alimman kuvan pöttihi hiataa ja vaikka sammalta päälle tai pikkukiviä ja pistellä kukat sitte siihe. Jäisivät pikkuusen enemmä koholle.

  VastaaPoista
 3. Kivoilta näyttävät ja hyvä vinkki Navettapiialta.

  VastaaPoista
 4. Navettapiika:kiitos vinkistä, pitää miettiä mitä näille teen.

  VastaaPoista
 5. Kruunuvuokko:kiitos kommentista, olen aika äimänä näiden kanssa!

  VastaaPoista
 6. Minä pidän! Sopivat hyvin yhteen kiven kanssa. Epäilen myös, että näyttävät hyvältä myös silloin,kun maassa on lunta. Valkoisen lumen ja raudan yhdistelmä on taatusti komea.

  VastaaPoista
 7. Sussi:no, hyvä sitten! Näin saattaa talven tullen olla. Odotellaan, jos päätän nämä pitää.

  VastaaPoista
 8. Samoilla linjoilla minäkin edellisten kanssa. Sopivat kivipihaan, ja tosiaan talven kuura niitä myös aikanaan koristaa.

  VastaaPoista
 9. Pirjo:kiitos kommentista! Olen kiitollinen näistä, koska itse olen äimänä tämän asian kanssa

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista! Tulehan toistekin!