sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Rauha


Kivipolku

Tiedättekö, mistä olen superonnellinen? Kun kuulen usein kommentin, että pihani on seesteinen tai rauhallinen! Olen enemmän kuin tyytyväinen, että sellaisen kuvan siitä saa! Se on tavoittelemani asia. Olette saaneet mieleni niin hyväksi kommenteillanne! Kiitos ja halaus! Vaikka tämä pihahan on meidän eikä muiden mielipiteillä ole periaatteessa väliä. Mutta silti!

 Suihkulähde.

Kiviä.

Tuulikello.

14 kommenttia:

Sametti Hortensia kirjoitti...

Minulle tulee enemmän mieleen sana kaunis kuin rauhallinen. Tärkeintä on vanha klisee, että pääasia kun itse olet tyytyväinen puutarhaasi. Ihania nuo raidalliset kivet!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Tykkään pihastanne siksi, että se on "kivinen"...ja siellä on "ruostetta"...kauniita esineitä...kuten tuo vesiaihekin....ja seesteistä♥

Kivisen Vilma kirjoitti...

Sametti Hortensia:ok, kukin kokee tavallaan! Kauniskin on ihan kiva sana!

Kivisen Vilma kirjoitti...

Hannele:kiitos, juuri noista itsekin pidän!

Between kirjoitti...

Kyllä meistä jokainen kaipaa kehuja ja hyväksyntää, vaikka kuinka olisi omaansa tyytyväinen. Seesteinen kuvaa hyvin puutarhaasi. Kivistä tykkään hurjan paljon.

Nettimartta kirjoitti...

On on, oikein nättiä ja viihtysää.

Kivisen Vilma kirjoitti...

Between:niinpä! Onhan meitä kivifriikkejä!

Kivisen Vilma kirjoitti...

Nettimartta:kiitos!

Sussi kirjoitti...

Kuvista välittyy aina upeasti puutarhanne rauha. Pidän kovasti.

Kivisen Vilma kirjoitti...

Sussi:Kiitos, siihen pyritty.

Minna kirjoitti...

Huh, ihan mahtava tuo suihkulähde! Onko joku metallimies/nainen tehnyt sen itse? Olisin myös kiinnostunut kuulemaan mitä on tuo kivilaattojen välissä oleva pikkukivi? Haluaisin tuollaista vähän rouheampaa pikkukiveä lammikkoni rannalle. Kekkilän rantakiveä olen ajatellut, mutta käyköhän se rouheiden maakivien seuraksi, kun on sellaista siloista??!

Kivisen Vilma kirjoitti...

Minna:tykkään itsekin aina vaan tuosta suihkulähteestä vaikka se on jo monta vuotta vanha. Se on ihan Bauhausista ostettu aikanaan. Meillä on koko piha tuota muistaakseni singeliksi kutsuttua melko isokokoista soraa. Tämän soran alla on hienojakoisempaa soraa ja sen alla kangas. Katsoin netistä kuvia tuosta Kekkilän rantakivestä. On ihan sievää, mutta tulee aika lailla kalliimmaksi kuin tämä meidän pihan sora. Jos tulee iso ala, harkitsisin vielä. Itse en laittaisi näitä molempia, toista vaan. Mutta tämä on vain minun mielipiteeni.

Laura / Tänään Kotona kirjoitti...

Voi siä pyörtyisit jos näkisit meidän pihamme! Sellainen villi viidakko (lähinnä rikkaruohoja), lehdet haravoimatta ja kaikki lasten lelut hujanhajan.. Ei ollenkaan tällainen kaunis ja ihana piha, kuin sinulla!

Kivisen Vilma kirjoitti...

Laura:vai sellainen piha! Jokainen tekee pihastaan haluamansa, jos itse viihtyy mitäpä muiden mielipiteistä!