perjantai 1. syyskuuta 2017

Miten tässä näin kävi?

 Ovatko nämä kuvat tosiaan minun kukkapenkeistäni mökkipihalta? Minunhan ei pitänyt kukkapenkkejä tehdä! Miten tässä näin kävi? Yhtäkkiä vaan viime kesänä aloin pihaa kaivella! Ensin pienen. Sitten laajensin sitä. Laajensin ja laajensin. Tein uusia penkkejä eri puolille pihaa. 

 Olen aloittelija ja sen huomaa monestakin asiasta. Monta virhettä olen tehnyt ja niistä oppinut. Teiltä olen neuvoja kysynyt ja saanut. Kiitos niistä!
Mökkipihassa ei näytä enää kuvien kaltaiselta. Syksy on tullut. Kesäiset sateet piesseet monet kukat ruman näköisiksi. Onpahan ollut kesä! Parempikin olisi voinut olla, mutta otetaan mitä saadaan.

 Kotipihaan ei kukkapenkkejä tule. Se säilyy kivikkopihana.

24 kommenttia:

 1. Selvä kasvihurahdus, sitä on liikkeellä:)

  VastaaPoista
 2. Siitä se lähtee ensin pienempää sitten vähän isompaa ja kohta koko pelto. ;-) Kauniita kukkia. Lemmikit noin suurena ryhmänä ovat upea näky. Kannattaa muistaa kukkien syyslannoitus niin talvehtivat paremmin. Vielä ei ole liian myöhäistä käydä ripsauttamassa. Lupsakkaa viikonloppua. ps. Blogissani alkoi tänään kiva arvonta. Lämpimästi tervetuloa mukaan. Terkuin Katja

  VastaaPoista
 3. Tiedän tunteen: Istutat perennan ja kohta niitä on piha täynnä :) Kukkahurma vie mennessään. Sinulla on asiat hyvin kun saat molemmat, kukkapihan ja kivipihan.

  VastaaPoista
 4. Sussi:näin on päässyt käymään!

  VastaaPoista
 5. Paleredrose:kiitos, pitää lannoittaa. Hyvä, kun muistutit!

  VastaaPoista
 6. Cheri:niin olenkin onnekas, kun on molempaa sorttia!

  VastaaPoista
 7. Hih..mihinkäs se koira karvoistaan pääsisi...:))

  VastaaPoista
 8. Tervetuloa perennankasvattajien ihmeelliseen maailmaan.

  VastaaPoista
 9. Kukkapenkeillä on tapana lisääntyä. Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 10. Nii-i, ku antaa pikkusormen, se viää koko kären! Mutta, onko se nii vaarallista kuitenkaa.

  VastaaPoista
 11. Ansu:no, niin näyttää! Samoin sinulle!

  VastaaPoista
 12. Kukat ovat ihania ja vievät mennessään!

  VastaaPoista
 13. Hyvä, kun niin kävi, nyt saat nauttia puutarhoistasi vielä enemmän! Kumpikin puutarhasi on kaunis, mutta eri tavalla. Se on rikkautta!

  VastaaPoista
 14. Sametti Hortensia:sanoit sen juuri niin kuin ajattelin: se on rikkautta!

  VastaaPoista
 15. Tuossahan on jo hyvä alku, kyllä se siitä leviää :) Kauniita kukkia.

  VastaaPoista
 16. Ihania kukkia,siellä on niin kaunista😍Se on kyllä jännä miten tuohon kukkien kasvatteluun jääkin niin koukkuun:) Meillä on vielä kovin tuore piha eikä mistään puutarhasta voi puhua...ei ehkä näillä taidoilla koskaan;) mutta kovasti jo ensi kesää mietitään mitä uusia juttuja sitä laittaisi kasvamaan..Mukavaa alkanutta syyskuuta sinne🌻

  VastaaPoista
 17. Sitä on kuule liikkeellä jos jonkinlaista hurahdusta ja tämä ei ole vaarallisemmasta päästä. Tai miten sen ottaa. Noin kivipihan kantilta katsottuna. Mutta tervetuloa tutustumaan tähänkin kasvatus puoleen. Innolla odotan jatkoa. Ja kyllä kukkien joukkoon aina kivet mahtuu. Tai oliko se toisinpäin.

  VastaaPoista
 18. Päden paja:no, ei meilläkään mistään puutarhasta voi vielä puhua. Mutta alkua on. Samoin:hyvää syyskuuta sinne myös!

  VastaaPoista
 19. Nila:eivät nämä ole toisensa poissulkevia vaihtoehtoja kivet ja kukat. Mökillä on molempia, kotona vain kiviä.

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista! Tulehan toistekin!