sunnuntai 11. maaliskuuta 2018

Mitä ihmettä Blogger?


Bloggeria lienee päivitetty ainakin siitä päätellen, että kommenttiloota avautuu nyt aina näyttöni oikeaan laitaan. Ennen vasempaan. Vai onko se ylipäätään mikään merkki mistään!

Haluaisin lisätä muutaman uuden blogin seurattavien listalle. Ei onnistu! Kohdassa BLOGILUETTELO näitä olen aina ennen onnistuneesti lisännyt. Mutta en enää.

Oletteko te onnistuneet? Jos joku voisi vaikka kokeilla lisätä jonkun uuden omaan luetteloonsa?!


Olen ottanut muistiin esim. seuraavat blogit, joita yritän lisätä:20 kommenttia:

 1. Kyllä minulla onnistui tuo lisäys. Toivottavasti vika korjaantuu pian sinultaki.

  VastaaPoista
 2. Kovasti nyt tuntuu Blogger temppuilevan. Mikään ei tahdo toimia. Uloskirjautumistakin joutuu tekemään ainakin viisi kertaa, ennen kuin onnistuu.

  VastaaPoista
 3. Päivittämättä on minunkin blogilistani, ja aloitin lisäämällä tämän blogin siihen. Blogger herjasi "Tämän URL-osoitteen syötettä ei voitu tunnistaa. Blogitekstejä ja päivitysaikaa ei näytetä. Haluatko silti lisätä URL-osoitteen?" Vastasin kyllä, ja listassa näyt nyt, ja linkki yhdistää blogiisi. Pieni kuva, ja katkelma tekstiä ei näy linkkilistassa, kuten muilla. Eli ei toimi kunnolla.

  VastaaPoista
 4. Enpäs ole tuollaisia ongelmia huomannut, mutta olen muilta kuullut kyllä samaa. Toivon mukaan alkaisi taas pelittämään! Mukavaa sunnuntaita ❤

  VastaaPoista
 5. Hannele:ok, täytyy toivoa että selviää

  VastaaPoista
 6. Nettimartta: ovat kai päivittäneet jotain ja siitä ongelmia?

  VastaaPoista
 7. Tita:mullekin tulee välillä sama ilmoitus. Silti en saanut lisättyä blogia näkyviin. Toisaalta jonkun blogin sain joskus lisättyä. En tiedä, missä vika?

  VastaaPoista
 8. Maatiaiskananen:ai, jotkut muutkin ovat valittaneet? Kaipa jossain vaiheessa korjantuu. Hyvää sunnuntaita sinne myös!

  VastaaPoista
 9. Hei, kokeilin, toimiiko tämä minulla. Yritin lisätä blogisi lukuluettelooni ja kyllä se näyttäisi sinne päätyneen. En siis valitettavasti osaa sanoa muuta kuin että laita palautetta Bloggerin ylläpidolle ja odota tilanteen korjautumista.

  VastaaPoista
 10. Varpuslintu:kiitos. Ehkä se vika on vain joillakin, en tiedä.

  VastaaPoista
 11. Tämä ei nyt sinua auta, mutta minullakin toimii molemmat lisäystavat. Mikähän tuossa on, ettei kaikilla toimi? Ja tuo on jännä myös, että blogini näkyy kolmesti listallasi, mutta kuva ja viimeisimmän postauksen otsikko ei. Oletko kokeillut poistaa blogia listaltasi ja lisätä sitten uudelleen? Kommenttilootasi aukeaa ainakin minulla näytön vasempaan laitaan.

  VastaaPoista
 12. Hiidenkiven puutarhassa:en ollut huomannutkaan, että blogisi nimi tulee tuonne loppuun näkyviin. Kokeilen ottaa ne pois ja lisätä uudelleen. Minullakin ennen aukesi vasempaan laitaan. Kun alkoi aueta oikealle alkoivat myös ongelmat. Eli varmaan joku päivitys tullut. Sulle ei ehkä ole sitä vielä tullut?

  VastaaPoista
 13. Blogien lisäyksessä ei näytä olevan mitään erityistä ongelmaa. Sen sijaan kommentointi on muuttunut ihan viime päivinä siten, että ohjelma vääntää sanoja entistä enemmän ja tarjoaa yhä hullumpia sanavaihtoehtoja. Korjaaminen on myös hankalampaa, koska välillä pitää koko sana kirjoittaa alusta asti uudelleen.
  Usein nämä bloggerin ongelmat ovat väliaikaisia ja korjaantuvat jopa itsestään. Hermostuttavaa silti.

  VastaaPoista
 14. Between:jotain bloggerissa on nyt tekeillä. Toivottavasti viat korjaantuvat.

  VastaaPoista
 15. On sitä ongelmia ollut täälläkin. Kommentoin vähän edellistä postausta kuunliljoista. Minulla on niitä valtavasti. On auringossa ja puoli varjossa. Kaikki viihtyvät hyvin ja ovat tosi ihania ja reheviä. Minulla on monta eri lajiketta ja haluan silti lisää. Niihin tulee himo. Tervetuloa hostien pariin.

  VastaaPoista
 16. Nila:eli jonkun vähän epäonnistuneen päivityksen tehneet kaikesta päätellen.

  Juu, jonkinmoinen himo minullakin niihin tullut. Hyvä tietää, että sinullakin ne viihtyvät joka paikassa.

  VastaaPoista
 17. Mulla oli yhdestä blogista blogiluettelossa kadonnut kuva ja näkyi nimi ainoastaan ja siitä ei päässyt kyseisen blogin sivulle. Poistin ja lisäsin sen uudelleen ja ainakin silloin pystyin lisäämään blogin luetteloon. Sitä en tiedä miksi blogilinkki ei toiminut, nyt se taas toimii. Toivottavasti saat ongelman korjattua.

  VastaaPoista
 18. En osaa neuvoa, ikävä kyllä. Joskus kyllä toivon, että tämä olisi helpompi käyttöinen. Ei mun järki riitä...

  VastaaPoista
 19. SariHanne:pitää taas uudelleen kokeilla, jos olisivat saaneet vian korjattua.

  VastaaPoista
 20. Johanna:odotellaan,jos saisivat korjattua

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista! Tulehan toistekin!