sunnuntai 24. kesäkuuta 2018

Kotipihalla yhtenä tiistaina


Edellisessä postauksessa haikailin sateen perään. Haikailuuni vastattiin, sillä sen jälkeen on satanut aivan kaatamalla. Juhannus ei minulle ole kovin tärkeä, joten ihan sama vaikka silloin myrskysi, satoi ja oli viileää. Luonto kiittää niistä sadepisaroista ja minä myös! Olen siitä erikoinen ihminen, etteivät juhlapyhät ole minulle kovin tärkeitä. Ennemminkin olen arjen ystävä. Syntymäpäivät, ystävien vierailupäivät  ym ovat tosi tärkeitä minullekin.Kanniskelin kotipihalla taas kiviä paikasta toiseen (ja tunnen sen nyt kyynärpäässäni). Tähän terassin aukkoon istutan vielä jotain vihreää. Siihen saakka saa rekvisiittana olla tuo pihalta nyhtämäni saniainen!

Kiviä on tällä pihalla kaikenlaisissa asetelmissa. Kivet ovat kotipihallani jatkuvasti pienessä liikkeessä. Vaihtelen niiden paikkaa mielialojen mukaan. Harrastuksensa kullakin!

Muuri jälleen suorassa uudelleenladonnan jälkeen.


Tipusia kaikenlaisia seisoskelee kivikkopihassani.

Ja hyvä ystäväni siellä oli myös! Tämä nyt 3-vuotias koirulaiseni on rauhoittunut villistä vuosista ja tarkkailee nyt pihalla ympäristöään rauhallisesti.


18 kommenttia:

 1. Kiviä kuulukin pyöritellä. :)
  Terkut Suololle!

  VastaaPoista
 2. Nettimartta:niin kai se sitten on! Sulo nukkuu tuolla aamukävelyn jälkeen. Viedään terveiset.

  VastaaPoista
 3. Vierivä kivi ei sammaloidu :) Päteehän tuo myös meihin itseemme. Myös minä tykkään kovin kivistä puutarhassa.

  Sulo on siis oppinut jo leppoisaksi puutarhakoiraksi. Meidän hurjan kanssa vielä opetellaan, mutta alkaahan tuo jo tihutyöt jättää ainakin vähemmälle. Vuoden ikäisellä aussilla tahtoo toimintatarmo olla jotain ihan käsittämätöntä, mutta kyllä sen väsyksiin saa päivän mittaa liikkumalla ja leikkimällä.

  VastaaPoista
 4. Kiviä on kuitenkin helpompi siirrellä, kuin kasveja. Ei pensaita tuosta noin vaan siirretäkään. Sulo on suloinen poika.

  VastaaPoista
 5. Tita:Sulo on ollut ERITTÄIN aktiivinen pentu ja omapäinen. Siksi tätä seesteisyyttä osaa arvostaa. Tosin se vanha vilkkaus pulpahtelee esiin silloin tällöin. Toisaalta: hyvä niin!

  VastaaPoista
 6. Maatuska:helppoja, paitsi suuret kivet. Sulo on nimensä veroinen.

  VastaaPoista
 7. Kivet on kyllä niin kauniita koristeinakin:) Hienoja nuo linnut ja niin suloinen vahti❤ Mukavaa sunnuntai-iltaa❤

  VastaaPoista
 8. Kivet ovat kauniita, rauhoittavia ja mahtava sisustuselementti. Ja linnut, myös ne sopivat puutarhaan kivasti! Kyynärpää täällä syynä, ettei liikutella kiviä, ei haravaa, ei lapiota... sanoivat tenniskyynärpääksi! Siis yhden käden hommia, hillitysti.

  VastaaPoista
 9. Päden paja:hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 10. Sirkku:se tenniskyynärpää lienee vaivana täälläkin. Hillitysti yritän nyt jotain tehdä

  VastaaPoista
 11. Toiset vaihtaa kasvien paikkoja ja toiset kivien paikkoja. Minulle sopii jälkimmäinen paremmin. Loma on alkamassa ja suunnitelniin kuuluu mm. kivien etsiminen lähiympäristöstä. Mihin niitä tarvitsen? En mihinkään, mutta ei minulla tosin ole yhtään turhaa kiveä 😀

  VastaaPoista
 12. Ansu:kiviä ei VOI OLLA TURHAAN! Sen, kun menet etsimään. Hyvää lomaa!

  VastaaPoista
 13. Minullakin on mökillä paikka mihin kerään kiviä aina kun löydän sellaisen. Mutta en minä niitä siirtele sen jälkeen. Mutta kiva juttu ajatuksena.

  VastaaPoista
 14. Minäkin olen siirrelyt pihan kiviä:) Pikku hiljaa piha muotoutuu taas salaojakorjauksen jälkeen

  VastaaPoista
 15. Sussi:niin, sinullahan oli se myllerrys siellä pihalla. Esittelet sen varmaan, kun valmis on?

  VastaaPoista
 16. Ihania tirppoja pihassasi <3 Osaat kivien avulla loihtia ihmeitä, ihanan näköistä!

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista! Tulehan toistekin!