torstai 6. helmikuuta 2020

Monenmoisia puutarhureita - haastevastauksiaTein ensimmäisen oman haasteeni ikinä aiheena, millainen puutarhuri on. Tässä haasteen alkuperäinen postaus Minä puutarhurina-haaste.

Kuvat napattu kunkin vastaajan blogista. Omalla luvalla sen tein, se sallittanee! Haastevastaukset laitettu tässä postauksessa jotakuinkin tulojärjestykseen.

Ensimmäisena haasteeseen vastasi Lappalainen etelässä Nila.Yläpuolella oleva kuva on Nilan pihasta.Huomasin, että meillä oli Nilan kanssa paljon samaa matkallamme puutarhan hoitoon. 


Toisena haasteeseen vastasi Nettimartan pihapiirin kirjoittaja. Hänellä onkin mielenkiintoinen piha ja joitakin ideoita olen hänen pihastaan kopioinut, kuten tuossa kuvassa olevat pylväät (joissa linnut päällä).


Oman tarinansa kertoi myös Päivi Kottikärryn kääntöpiiristä. Olen hänellekin sanonut, että siinä on paras blogin nimi, minkä tiedän! Hänellä on tosi suuri piha saarekkeineen.

 
 
Rikkaruohoelämää Between kertoo itsestään puutarhurina. Hän on järjestelmällinen ihminen. Se näkyy mm. Betweenin puutarhan huolellisista kukkapenkkien kanttauksista.
Oli tosi mukava yllätys, kun ammattipuutarhurikin tarttui omatoimisesti tähän haasteeseen. Tuplastiterapiaa-blogin Pirjo kertoo oman tarinansa.Kiva, kun kertoi!


Puutarhan lumon Kruunuvuokko kertoi myös oman polkunsa puutarhuriksi. Hän on siihen oikein kouluttautunutkin, minkä huomaa!


Hiidenkiven puutarhassa-blogin Minna postasi haastevastauksensa huumoria unohtamatta.
Vaarintorpan Pirkko valaisi omassa postauksessaan, millainen puutarhuri hän on.
Kukkia ja haaveita vastasi haasteeseen omaa historiaansa kuvaillen. Tuota hänen kasvihuonettaan aina ihailen!


Värjärin pata, uusi tuttavuus minulle, kertoi hänkin omasta puutarhuriudestaan. Erityisen mielenkiintoinen oli hänen rauniopuutarhansa.Haasteeseen tarttui myös Versoja Vaahteramäeltä, 
Hänelläkin mielenkiitoinen tarina kerttottavanaan aina Japanin vuosia myöten!


Hirnakan torpasta postattiin puutarhiudesta

Näin haaste kulki:(linkit näihin löytyvät haastaneiden blogista)
Lappalainen etelässä haastoi:
Värjärin pata
Puutarhan lumo
 Navettapiian puuhamaa

Kottikärryn kääntöpiiri haastoi:
Valkoista salviaa
       Rikkaruohoelämää
                    Hiidenkiven puutarhassa
 
Rikkaruohoelämää haastoi:
Hirnakan torppa
Kukkia ja haaveita
 
Tuplasti terapiaa haastoi:
Versoja Vaahteranmäeltä

Hiidenkivenpuutarhassa haastoi:
Laura eli Javis

Vaarin torppa haastoi:
Rannanpihassa

Versoja Vaahteranmäeltä haastoi:
 Oravankesäpesä
Kivipellon Sailan
  Kesätuulian mutamäki 


HIrnakan torppa haastoi:
Ruusu-unelmia
Rannan pihassa

 
Yllä ovat kaikki, jotka tähän mennessä osallistuneet. Yritin olla tarkka, mutta anteeksi jos täällä on joku virhe! Jos vielä haastepostauksia tulee, otan ne mukaan myöhemmin tavalla tai toisella. Ilmoittakaa minulle, jos joku vielä postaa!

Tervetuloa uudet lukijat!

27 kommenttia:

 1. Tämä sinun ensimmäinen haasteesi oli onnistunut! Oli kiinnostavaa lukea erilaisia vastauksia ja tutustua siten myös tarhureihin blogien takana.

  VastaaPoista
 2. Vau! Miten hieno kooste!
  Kiitos tästä ja kiitos hienosta haasteesta :)

  VastaaPoista
 3. Kiva kooste! Täältä löytyikin pari postausta, mitä en ollut aiemmin huomannut. Et sitten kelpuuttanut kuvaa puutarhaeleganssistani tähän postaukseen? :D Perintöpioni on kyllä kieltämättä kauniimpi. Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En laittanut eleganssi-kuvaa en!! Mukavaa loppuviikkoa sinne myös!

   Poista
 4. Kiitos, että laitoit tämän kivan haasteen aluille! Ja kiitos myös tästä koosteesta!
  Nyt onkin helppo käydä lukemassa kaikki postaukset aiheesta. On mielettömän kiva tutustua erilaisiin puutarhureihin ja heidän puutarhoihinsa.

  VastaaPoista
 5. Tämä on todella kiva haaste ja kaikkien postauksia oli todella mielenkiintoista lukea. Minulla on oma vastaukseni haasteeseen vielä työn alla. Teksti on jo kasassa, mutta kuvat vielä puuttuvat. Ehkäpä viikonlopun aikana jo ennätän sen tehdä :)

  VastaaPoista
 6. Tämä oli hieno haaste, johon vastasin mielelläni. On ollut ilo lukea kaikkien muiden postaukset tähän haasteeseen. Toteutit myös yhteenvedon kivasti.
  Iso kiitos sinulle! Ja tietenkin myös mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Kiva haaste ja kiva koosta. Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 8. Kiitos haasteesta ja koosteesta. On meitä monenmoisia puutarhureita, oli kiva lukea jokaisen tarinat!

  VastaaPoista
 9. Ihastuttavia pihoja, toinen toisensa jälkeen. En osaisi laittaa paremmuusjärjestykseen, eikä onneksi tarvitsekaan. Kiitos sinulle haasteesta! Minulla ei valitettvasti aika riitä vastaamiseen tällä hetkellä... monien blogitkin ovat jääneet huonolle huomiolle, valitettavasti.

  VastaaPoista
 10. Haasteesi onnistui mainiosti ja se oli/on mielenkiintoinen. Monen blogin puutarhan tarina avautui uudella tavalla. Tuo loppukooste siitä miten haaste kulki, on hauska. Oli mukava olla mukana!

  VastaaPoista
 11. Hi, I follow you #122 ,follow back?

  http://itsmetijana.blogspot.com/

  VastaaPoista
 12. kiitos Kivisen Vilma tästä hienosti toteutetusta haasteestasi, loppu koonta on kuin piste i:n päällä, upea. ilman sitä, en olisi löytänyt näitä kaikkia ihania puutarhablogeja ja tarinoita niiden takana:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos Ilona kauniista sanoistasi! Voin sanoa samoin: minäkin löysin tätä kautta sinun suurenmoisen blogisi!

   Poista
 13. Olit laatinut kivan haasteen. 😊😊

  VastaaPoista
 14. Mukava haaste ja ihanat kuvat ❤ pirtsakkaa uutta viikkoa sinulle ❤

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista! Tulehan toistekin!