perjantai 6. toukokuuta 2011

Kauhistus!Aamulla melkein kiljaisin kauhusta, kun huomasin että viereisen naapurin pihalle on ilmestynyt lasten tramboliini! Ihan hirveän näköisiä härveleitä nämä! Meillähän on rajalla oleva pensasaita kaadettu viime syksynä ja istutettu uusi. Uudet taimet ovat n. 30 centin korkuisia eivätkä peitä tätä kauhistuttavaa näkymää millään tavalla. Menee vähän aikaa ennen kuin peittävät.

Ymmärrän, että lapset haluavat noissa pomppia. Mutta pitääkö niiden olla niin hirveän näköisiä? Missä ovat vanhempien silmät, kun mielellään katselevat muuten kauniissa puutarhassa noitä sinisenä hohtavia härveleitä? Ehkä se rakkaus lapsiin saa silmät sokeiksi.

Viime Huvila ja huussi-ohjelmassa TVssä puutarha-asiantuntija myös kauhisteli noita laitoksia, kun hänen piti asiakkaan pihalle sellainen laittaa. Hän ratkaisi asian siten, että härveli laitettiin kuoppaan niin, että vain hyppypaikka oli maan pinnalla eikä niitä rumia suojaverkkoja tarvittu. Joillakin on silmää tällaisillekin asioille.

Harmittaa, kun itse arvostaa viihtyisää ja kaunista ympäristöä ja yrittää tehdä omasta pihastaan sellaisen. Sitten voi vain voimattomana katsoa, kun tuollaiset hirvitykset tunkevat verkkokalvoille aina, kun pihassani olen.

Nämä naapurit ovat mukavia ihmisiä enkä tässä hauku heitä. Heidän makuaan kylläkin.

Pakko oli heti aamusta kirjoittaa tämä postaus. Harmittaa ihan vietävästi!

4 kommenttia:

 1. Tuo trampoliinin kuoppaan kaivaminen olikin hauska ratkaisu. Eikös ne sillä tavalla ole Puuhamaassakin tehneet? No, meillä ei kuitenkaan olisi tarpeeksi isoa kuoppaa saanut kaivettua ilman puiden juuriensa katkomista, joten piilopaikka pensaiden takana saa luvan kelvata jatkossakin.

  VastaaPoista
 2. Ei muuten sovi minunkaan makuuni kyseiset hyppy härdellit.
  Mistä olet löytänyt tuon blogopohjan, vai onko kuva sinun oma.

  VastaaPoista
 3. Irina: hyvä, jos sait piilopaikkaan puiden kätköön. Tuossa ohjelmassa saivat härvelistä ihan siedettävän, kun tekivät kuopan. Ei sekään tietty ihan helppoa ole.

  VastaaPoista
 4. Katinka:Blogipohja on ihan Blogspot-peruspohja. Ylhäällä oleva kuva on omani, mökiltämme.

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista! Tulehan toistekin!