maanantai 2. toukokuuta 2011

Mökillä:Kanto kaskessa


Pihapuuhat keskittyvät nyt aika pitkälti mökille. Kun sekä uudessa kodissa, että mökillä ovat pihat odottamassa tekijäänsä pakko välillä keskittyä toiseen.

Mökkipihaa haravoidessa pohdin taas noita kuvassakin näkyviä kantoja. Pihalta kaadettu vuosia sitten isoja puita paljon ja silloin on kannot jätetty paikoilleen. Niiden poistaminen vaatisi varmaan koneita tai muuta yhtä järeää.

Olen miettinyt, että mitä tekisin noille? Tämäkin kanto toisen samanlaisen kanssa on pihaan tulevan polun vieressä. Ikään kuin toivottamassa vieraat tervetulleeksi! Eivät kovin edustavia.

Onko teillä mitään ideaa?

Tässä yksi lehdestä löytämäni linkki: suomalainentaimi.fi.

4 kommenttia:

 1. Ihana, ihana kanto. Minä tietysti kuvanveistopuuhaisin siihen jonkun örkin. Mutta ihan poraamalla takalaitaan reikä ja laittamalla siihen joku hieno taottu lyhtypidin + lyhty ja kannon päälle kiviä sammaloitumaan, olisi jo ihan kelpo verhous.

  VastaaPoista
 2. Marjaterttu:lyhty voisikin olla hyvä idea! Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Täältähän löytyi oikein aarre. Kiviä ja kantoja. Jostakin syystä olen myös niihin hurahtanut, tiirailen kaikkia kiviä, suuria, sammaloituneita ja lahoja kelottuneita kantoja. Minusta ne ovat kauneimmillaan ihan sellaisina. Tietenkin todella joku tyyliin sopiva lyhty olisi paikallaan varmaankin. Pihatonttujahan et varmaan ole edes ajatellut ;). Ne vetävät lähestulkoon vertoja tramboliinihärveleille. Varsinkin kun tuntuu olevan vähän tyylinä, että jos niitä on, niitä on oltava paljon, ja mahdollisimman kirkkaan värisiä.
  Tuo pohjan kivikuva on niiiin hieno. Olen sitä jo monta kertaa käynyt kurkistelemassa.

  VastaaPoista
 4. Jerikonruusu: Nyt vasta huomasin kirjoituksesi. Juu, tykkään puista ja kannoista. Ja lyhdyistä myös. En tosiaankaan ajatellut pihatonttuja laittaa!

  Tulehan toistekin.

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista! Tulehan toistekin!