torstai 12. heinäkuuta 2012

Kivipaadet


Kuvan kivet, jotka raahasin mökiltä ovat olleen nyt pari kuukautta näillä samoilla sijoillaan, johon ne asettelin kokeeksi. Tuossa aidan vieressä ne näyttävät olevan oikealla paikallaan enkä taida niitä enää siirtäkään. Täytyy vaan laittaa ne paremmin paikoilleen. Nythän tökkäsin ne soraan ja jäin odottamaan vaikutusta.

Tajuaakohan kukaan tätä minun kivi-innostustani? Kaikille ei ehkä aukene näidenkään kivien tarkoitus. Mutta mitäs siitä. Minun pihanihan tämä on ja tykkään näistäkin oudoista koristeista.


9 kommenttia:

Sussi kirjoitti...

Tajuaa kyllä, komeat paadet!

Ottaisin heti vastaavanlaiset omalle pihalle. Täytyykin katsoa, jos jostakin löytyisi.

pirkko kirjoitti...

Hienot on kivesi! Meille on raahattu kiviä jos jonkinmoisia ympäri maata.

Saila kirjoitti...

Hihii, sehän on pääasia että itse tykkäät! Muista viis. Minusta on tosi harmi huomata, miten monella pihan omistajalla ei ole mitään mielipidettä tai makumieltymystä puutarhan suhteen ja sitten laitetaan samaa tylsää kuin kaikilla naapureillakin. Jotakin mielikuvitusta tai luovuutta kai siis toivoisin lisää tähän maailmaan. On aina yhtä ihana todistaa, että sitä löytyy kuten sinunkin kohdallasi.
Kivipaadet ovat hurjan hyvän näköiset ja varmaan tuossa aidan vieressä juuri omiaan, etteivät seiso orpoina. Noin niillä on tausta.

Annu kirjoitti...

Tajuan, hienot on paadet! Ihanat sammalleet tuossa vasemman puoleisessa! :)

Hortensia kirjoitti...

Upeat "hautakivet", minä rakastan myös kiviä :)

Lilium kirjoitti...

Olen samaa mieltä kuin Saila, että ihmisellä täytyy olla oma mieltymys. Virikkeitä on toki kivaa saada muilta, mutta omannäköistä pitää laittaa.

Anonyymi kirjoitti...

hieno tilataideteos - varjoja on varmaan kiva seurata - tulee mieleen Bretagne -

hannah

Anonyymi kirjoitti...

jatkuu: ja megaliitit siellä -

hannah

Vilma kirjoitti...

Kiitos kommentoijille! Toinen kivi on oikeastaan väärin päin. Sen takana on jonkin verran sammalta myös. Täytyypä kääntää.

Mukavaa, että meitä kivien 'rakastajia' on muitakin!

Sailan kommentti ilahdutti erityisesti se, että hän kannustaa olemaan erilainen. No, sitä tässä yritetään. Välillä itsekin hämmästellen.