maanantai 6. elokuuta 2012

Solinaa


Viime vuonna ostamamme suihkulähde on osoittautunut hyväksi hankinnaksi. Sen karu muoto sopii pihan teemaan. Olen usein tehnyt pihatöitä sen solistessa.

Usein olen myös siirtänyt työhuoneeni pihalle. Solinan säestyksellä aurinkovarjon alla on mukava tehdä töitä. Välillä voi nostaa päänsä ja lepuuttaa katsettaan ympäristössä. Aivan kuin ei töissä olisikaan. Tylsäkin työ tuntuu miellekkäältä.

Veden solinassa on jotain tavattoman rauhoittavaa. Olen aikanaan harrastanut perhepurjehdusta. Silloinkin veneen keulan veden kohina kuulosti ihanalle. Varsinkaan kuin mitään muuta ääntä (moottorin esim.) ei kuulunut.

8 kommenttia:

 1. Vilma, olen aivan samaa mieltä tässäkin asiassa kanssasi, veden solina on niin rauhoittavaa aivan kuin metsässä samoilu ja kivien kuvaaminenkin.Eilen kävin Pyhtäällä taas ihan pikaisesti ja toisaalta yllättäen, ettei kameraa tullut mukaan, sanoinkin ystävälleni, että ikinä ei pitäs lähteä mihinkään ilman kameraa. Löysin niin monta hyvää kuvaamisen kohdetta, nyt ne on kylläkin vain muistona mielessä.
  Vesiaiheen minäkin haluaisin pihalle, mutta en oikein tiedä miten, millaisen ja milloin. Nooh..varmaan vasta ensi keväänä, joten on aikaa suunnitella.

  VastaaPoista
 2. Tuija: Olen ikäni ollut 'vesi-ihminen'. Uimistakin rakastan. Kamera pitäisi tosiaan olla aina mukana yllättävien tilanteiden varalle.

  VastaaPoista
 3. Olet aivan oikeassa Vilma veden solina on ihanan rauhoittavaa. Omalla
  pihallani on puutarhalammikko, sekä ruukkuvesiaihe.
  Meren äärellä syntyneenä ja nyt sisämaassa asuvana kaipaan ajoittain kovasti meren läheisyyttä.

  Kruunuvuokko

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: minäkin olen suuren osan elämästäni asunut lähellä merta. Siksi kaipaan vettä vaikka asunkin nyt sisämaassa -tosin monien järvien ympäröimänä.

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista! Tulehan toistekin!