Vilma


Vilma Kivinen - ei ole oikea nimeni! Muistatteko sarjakuvan Kiviset ja Soraset? Vilma oli Retu Kivisen vaimo.  Aloin käyttää sitä nimeä, kun minulla on aikanaan pieni yritys enkä halunnut sen vuoksi käyttää blogissa omaa nimeäni. Nimi sopi mielestäni kivikkopihan tyyliin. Oikea nimeni on Hannele.

Pihapuuhien, toinen kotona ja toinen mökillä, lisäksi olen suuri luonnon ystävä. Erityisesti lintujen tarkkailu on mieluista puuhaa. Pidän hiljaisuudesta ja aamuista. Harrastan pihailun lisäksi myös kotoilua ja käsitöitä. Minulla on koira, jota ulkoilutan, leikitän ja koulutan. Koiraystäväni vilahtelee silloin tällöin postauksissani.

Sähköpostiosoite:
kivisenvilma(at)gmail.com
(en lue tätä sähköpostia päivittäin)

2 kommenttia:

 1. Hei,
  kiinnostaisiko sinua saada ulkotilasi mukaan printtilehteen? Sekä Terassi että Puutarhan Kesä julkaisee juttuja asukkaiden omilla kuvilla ja kertomuksilla. Sopivia kohteita etsitään vielä tälle vuodelle. Otathan yhteyttä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sorry, nyt vasta luin tämän. Minulla on roskapostien vuoksi systeemi, että tietyn ajan jälkeen julkaistut kommentit menevät odottamaan tarkistusta. Nyt vasta luin nämä tarkistettavat.

   Poista

Ilahdun kommenteista! Tulehan toistekin!